Nová a bývalá

Príspevok v téme: Nová a bývalá
Nerieš

S bývalou sme sa rozišli asi pred troma týždňami. Zozačiatku samozrejme depresie z rozchodu, ktoré trvali asi 3 dni, a potom odrazu nič, nechápal som to, ako som sa mohol spamätať tak rýchlo, keď po skúsenostiach s bývalými mi to trvalo oveľa dlhšie. A predvčerom som sa dal dokopy s novou. Pravdupovediac ani neviem prečo, zrejme preto aby som 100% ne zabudol na bývalú. Lenže stal sa presný opak. Nová po mne šla už dlhšiu dobu, to že som sa s ňou dal do vzťahu ju dojalo a bola štastím celé bez seba, ale mne sa stal presný opak. Uvedomil som si že v novej hľadám bývalú, a že proste stále milujem ex, a teraz neviem čo s tým. S novou byť nedokážem, stále myslím na bývalú. S bývalou som sa rozišiel kvôli hlúposti a nemyslím si že by bol problém skúsiť to s ňou zase. Čo myslíte ?

Aja02

Ja dúfam, že na takého sebeckého, egoistického a hnusného chlapa ako je "nerieš" nikdy nenarazím. Keď si sa dával dokopy s tou novou- súčasnou priateľkou, myslel si aj na ňu alebo len na seba? Nemal si sa s ňou vôbec dávať dokopy, pretože ak ta dlhšie chcela, tak jej to veľmi ublíži.

ries to

Ta kytica je super napad, je to krasne, to ju hadam aj dojme..teda mna by urcite :-) Chod to toho!!!! Drzim palce.

nathalia09

každý robíme chyby,ktoré neskôr ľutujeme,Betka to dobre napísala a páčilo by sa to aj mne,keby si objednal kyticu a poslal jej ju s nejakým krásnym odkazom,tak to urob,držíme ti mnohí palce,a potom daj vedieť.pekný deň

BcMia

často to býva tak že človek príde na to čo mal až keď to stratí. Možno sa dievča spamätalo alebo to lutuje, to nikdy nemôžme vedieť. Za ten pokus predsa nič nedá, a ak to nevyjde znova, bude si aspoň istý že to nemá zmysel. bude chvílu sám a nájde si novú, úprimnú lásku. Ale nemá význam pokračovať vo vzťahu, do ktorého sa dal z trucu... ale má tu viacero názorov, tak no nech si už spraví ako chce :)

AdamKrt

Nehovorim, ze to ma skusat nasilu, ale dat tej novej sancu. Naco sa ma vracat k byvalke, ktoru sice miluje, ale odkopla ho pre somarinu ? Ved na takeho cloveka sa neda spolahnut, ked mu stacia taketo argumenty pre rozchod. Nepoviem, keby sa rozisli pre nieco ine, ale ze sa niekomu zda stereotyp a nechce sa viazat...? Tak naco ma vztah, lebo kazdy zabehne postupne do stereotypu. Aj keby sa to medzi nimi urovnalo, stale bude taka osoba nestastna, lebo to bude este vacsi stereotyp a ked je presvedcena, ze sa nechce viazat, tak naco byt s takou osobou ?

Nepoviem, kebyze si chce chlapec uzivat a ma byvalku len na sex, nechce sa viazat, tak by mu to mohlo vyhovovat. Ale ak chce vztah, ona nechce a zaroven si mysli, ze je to stereotyp, co vzdy vo vztahu niekde bude, tak o com to je ? Daju sa dohromady a dopadne to uplne rovnako.

Naopak, v novom vztahu este nevie, ako to dopadne. Tam je aspon nadej :)

BcMia

nevidím dôvod prečo by mal zostať s touto novou. A načo keď ju nemiluje? keď miluje predsa bývalú, nech to s ňou skúsi znova, každý robí chyby a nepoznám človeka ktorý sa nerozišiel aspoň raz kvôli nejakej banalite a potom sa znova dal dokopy. A keď im to znova nevyjde, tak si nájde predsa takú ktorú by miloval, nie sú len tieto dve na svete takže keď s tou novou nechce byť tak nech to skončí čo najskôr ako ju naťahovať a hrať sa na vzťah, ktorý bude bez lásky neúprimný. Raz sa znova do nejakej zamiluje ale nasilu sa to nedá...

AdamKrt

Nerieš Včera 13:13 -

pekne Ti radia, aby si sa rozisiel s terajsou a skusil to na byvalku. Poradim Ti - NEROB TO. Skus si zacat novy vztah so zenou, ktora Ta evidentne miluje, ako mat v hlave zenu, ktora si Ta nevazi, na ktoru sa neda spolahnut a pre banalitu Ta posle k vode. Iste, skrie Ta to, ale taky je zivot. Ta byvalka si Ta nezasluzi - hlavne po takych reciach. Date sa dohromady a ako to dopadne ? Trochu ju to bude drzat a o chvilu sa znova s Tebou rozide. Nema to ziadnu perspektivu.

Zabudni na nu a venuj sa novemu vztahu. Tam mas potencial. Ex sa uz vyfarbila...

Betka132

off topic: vela ludia na FB nadava, ale ja ho mam rada, som v kontakte aj s ludmi, s ktorymi by som bez neho uz davno v kontakte urcite nebola :) vraj kradne sukromie, ale kto vam kazde zverejnovat tam sukromne udaje a fotky? ja tam nemam takmer nic, ziadne osobne udaje, len mesto odkial pochadzam a par fotiek z dovoleniek.

Betka132

takze ona bola iniciatorka rozchodu? a len tak, ze sa jej zrazu vas vztah zdal stereotypny? no myslela som, ze to bola nejaka banalna hadka, ale toto je divny dovod. kazdy vztah zacne byt po case stereotypny ale ti dvaja ak na nom obaja pracuju tak si ho mozu vylepsit.