Ide na mňa príliš rýchlo

Príspevok v téme: Ide na mňa príliš rýchlo
xmoniax

Ahojte, vo februari som sa rozišla so svojím ex, bol to veľmi nevydarený vzťah, nevážil si ma, dodnes to ľutujem a zisťujem, že ma to aj dosť poznačilo a bojím sa ďalšieho vzťahu...
Pred mesiacom som si začala písať s bratovým kolegom. Písali sme si týždeň a on mi už písal, že cíti, že nám to vijde, že som preňho ideál podľa toho čo mu píšem...Po týždni sme sa začali stretávať, moc sme si sadli, a zistila som, že je pravý opak môjho ex, stále ma vie rozosmiať a nič mi pri ňom nechýba a to isté aj on o mne hovorí, že mu nič pri mne nechýba...No ešte sme sa ani mesiac nepoznali a už mi povedal, že ma ľúbi, v 3.týžni dokonca, že ma miluje, aj sme sa už spolu vyspali, plánuje so mnou budúcnosť,.. Proste sa mi zdá, že všetko sme nejak predbehli a bojím sa, preto som mu ešte stále nepovedala, že ho ľúbim, bojím sa to vysloviť, hoc pokaždé ako som s ním sa mi to slovo derie z úst, no bojím sa bojím, že to znova zas zle dopadne (nikdy som nemala šťastie na pravých). Jáj, a on je odo mňa o pať rokov starší, ja ešte študujem a on pracuje, tak možno aj preto to on berie všetko takto zhurta?? čo myslíte, je normálne, čo mi on robí? je to celé v poriadku??

Leela333

JaJaJa0, asi to bude tým, že podľa nej ide na ňu rýchlo a pritom sa s ním hneď vyspala. To si trochu odporuje.

A inak, pamätaj, že slová sú vždy len slová. Zbytočne sa stresuješ, možno ťa vôbec nemiluje. Nikdy nie je dobré znamenie ak muž hneď vyzná lásku a údajne s tebou plánuje budúcnosť.

JaJaJa0

Boze...milujem take supermoralne zeny, ktore napisu "naco si mu dala"...co z nej robite lahku zensku? lebo ste same zatrpknute??? Zivot si treba uzivat...raz si hore, raz si dole..."dala mu" preto lebo ho ma rada a preto, ze si chce uzit sex s chlapom, s ktorym jej je dobre a paci sa jej, aj ked je este zmätena. Keby sa s nim nepomilovala, tak jej to v jej zmätku nic nepomoze. Ja som priatelovi "dala" po dvoch tyzdnoch co sme spolu chodili (pozname sa dlhsie) lebo sme obaja dospeli (25,32) a nemam pocit, ze by mu to nejak uskodilo alebo mne...skôr ako "nedat mu" mu to treba vysvetlit-nech kroti slova a prejavy a on urcite prestane...zmätok ta prejde, musis mu len zacat verit, tiez som prezila to iste, tak viem o com hovoris...

xdanielax

okrem toho, keby mi chlap po 3 tyzdnoch povedal, ze ma miluje, tiez sa zlaknem. A navyse sa mi to nezda velmi realne. I ked mozno nejaka prvotna zamilovanost to moze byt.

romi

To je nejake pravidlo najnovsie? Najprv povedat milujem ta a potom sex? Vsak ked ti je s niekym krasne, ked si rozumiete, vie ta rozosmiat, citis sa pri nom stastna a pride prilezitost na prezitie krasnej noci, na milovanie, tak preco nie. Nie vzdy sex suvisi s ozajstnou pravou laskou (aj ked to je samozrejme ten najidealnejsi pripad). S terajsim priatelom som tiez po mesiaci spala a este sme si predtym nepovedali ze sa milujeme. Proste sme si to povedali ked sme to tak naozaj citili, kazdy svojim tempom, a sme spolu stastni uz 3 roky.

xmoniax, uplne chapem tvoje rozpaky, tiez by to bolo na mna prirychlo, po len par tyzdnoch..lebo su to vazne slova a osobne nemam rada ked sa nimi len tak plytva. Akoby potom stracali svoju hodnotu. Niektori ludia, muzi, su proste taki. Rychlo sa zamiluju a asi je mu s tebou naozaj uzasne. Nemyslim si ze je to nenormalne alebo normalne. Jednoducho kazdy to vnima inak a pre niekoho je to rychlo pre niekoho nie. Len sa netreba hned zlaknut. Neznamena to ze si ta chce do mesiaca vziat. Ak ta robi stastnou tak si s nim aj nadalej uzivaj krasne chvile a uvidis ze v tu pravu chvilu pre teba ti tie slova (lubim ta) sami vypadnu z ust, ani nebudes vediet ako :) drzim palce!

natalka2

my sme toto s priatelom vsetko urobili tiez uz pocas prveho mesiaca, len s tym rozdielom,ze aj ja som mu to opatovala. sme spolu uz dlho a vsetko je super. nemusi to byt teda unahlene,ak to tak citi. ak to tak citis aj ty,tak sa neboj nicoho,kazdy vztah je iny,na minulost kasli:)

deniki

Jahodka má pravdu, keby si na to nebola pripravená, isto by si mu nedala...

A čo sa týka jeho, mne sa to zdá celkom normálne, proste je starší, vie čo chce, a zrejme si je istý.
Ak si je starší chlap istý, nemá dôvod čakať.