Kožný lekár v Bratislave

oli61

Zdravim, prosim vas moze mi niekto poradit dobreho kozneho lekara v Bratislave? Velmi mi padaju vlasy a nic nepomaha.

oli61

Zdravim, prosim vas moze mi niekto poradit dobreho kozneho lekara v Bratislave? Velmi mi padaju vlasy a nic nepomaha.

Nika0let4

Dobrý deň,
Chcela by som sa spýtať na najlepšieho kožného alebo respektíve kožnú kt by mi vedela poradiť s naozaj nezvyčajnou alergiou na jednu zložku v potravinách a zároveň s vyrážkami kt bohužiaľ ,,vdaka' tejto alergií mam. Po vyrazkach mam škaredé jazvy ktoré odstranim asi uz iba laserom.
Uz vyše 2 rokov hľadám niekoho kto mi naozaj pomôže. Zatiaľ žiaľ neúspešne.
Ďakujem za všetky dobre rady a odporúčania
Nikol

luna79

moje skusenosti su vyborne s MUDr. Hegyim, je to sice sukromna ambulancia ale oplati sa. ma vyborny ludsky pristup a najma je to profik. My sme boli u neho so synom s atopickym ekzemom a po dodrzani vsetkych odporuceni co sa tyka stravy, obliekania a osetrovania, ma maly kozicku krasne cistu.

kajocka

Dobry den prosim Vas poradi mi niekto dobreho kozneho alebo dermatologa v Dubravke alebo v Devinskej?Vopred Vam vsekym dakujem.

dana660xz

ta doktorka z devinskej je naozaj super, vola sa Hajdakova. Pkial mas ekzem a tak, odporucam ti velmi imunologicku v dnv, to iste stredisko: vola sa kozlovska. ak mas alergiu alebo problemy s imunitou a z toho mas kozne problemy, jednoznacne ona. tiez je vynikajuca pani doktorka zilinkova, ona je primarka v ruzinove, ma aj ambulanciu, ale ona sa "obycajnym" ekzemom alebo vyrazkou nezaobera, pracuje najma v centre pre chronicke kozne ochorenia.

house MD

ludia, spametajte sa. Kaslat nato aky je doktor po ludskej stranke. Dolezite je aby nieco vedel, aby to nebol diletant co sa vas len snazi presvedcit ze vie o com hovori. Potom je uz len bonus ze sa vie spravat ako by sa na doktora patrilo. Co ti pomoze ze je na teba mily, ked chudak hlupy sa v zivote nic nenaucil a len striela diagnozy a laduje ta liekmi. Pripadne len lieci symptomy a nesnazi sa najst pricinu. Poznamka k sukromnym a statnym. Vecsinou jediny rozdiel je len ten, ze u sukromneho doktora platite. Neviem preco ludia maju pocit ze ked je sukromny je automaticky dobry. Dnes si kde aky diletant otvori sukromnu ambulanciu. Ludia pozor nato. Trochu myslite a vsimajte si, a hlavne, VELA SA PYTAJTE. Vecsina doktorov je na otazky alergicka, pretoze len maloktory vie dat neaku relevantnu odpoved. Najvecsia pohroma pre doktorov je internet. Dnes si uz rozumni ludia vedia precitat a nastudovat. Takze ludia studujte, chodte trochu pripraveni k doktorovi a ignorujte ich rady typu "nacitajte internet". To by sa im pacilo.