Brazilsky keratin DOMA!

Príspevok v téme: Brazilsky keratin DOMA!
lucken

ahojte chcem sa spytat Vas baby co si aplikuete BK doma, akym postupom to robite? ci nato treba specialne zehlicky? staci aj zehlicka s ionizerom? pri kolkatych stupnoch lebo niekde pisu 190 niekde 280 a aj viac ...a ci sa vam vlasy neznicili po tejto aplikacii (myslim po tych 3-4mesiach) aku ste mali kvalitu vlasov? nenici to vlasy? a odkial kupujete keratin ?? Ďakujem za rady :)

Vanessa010

Ak by mal niekto zaujem o keratin tak predávam keratin od COCOCHOCO po 20€ za 100ml.
Na oficiálnych stránkach je cena vyše 30€.
Keratin prelievam do 100ml fľaštičiek, ak by sme sa stretli osobne tak ho možem preliať aj pred vami.
Taktiež mám šampon ktorý sa používa pred aplikáciou keratínu pre lepšie účinky. Cena je 6€ za 50ml (úplne stačí na celé vlasy).
Postup Vám pripadne sama vysvetlím :)
Kontakt: 0949 106 925 alebo vaness010@azet.sk

amanda23

ja mam doma tiez ten olejcek, aplikujem si ho len na konce vlasov, co sa tyka tej skodlivosti , to by museli v prvom rade zrusit vsetky antiperspiranty , lebo obsahuju aluminium - hlinik a ten vraj ma za nasledok vela rakoviny prsnikov...tazko povedat co skodi naozaj..

lucken

ina prezyvka: a na kolko stupnov mam zahriat zehlicku? a mozes mi poradit jaku znacku keratinu kupujes (cenu priblizne)

bibi987: nieje zakazany je vela stranok kde je napisane ze vobec neskodi naopak regeneruje vlasy len zalezi od znacky treba vela citat...

Fero M.

Ale to ze vlas je viac zatazeny ked to nanesies a tym padom aj skor vypadne uz nenapise nikto.
Hrubsie hustejsie ale len opticky. Realne ked ten hnus zmyjes potom z hlavy tak...

ina prezyvka

ja to robim doma, keratin mam z ebay-a, zehlicku uz storocnu, vobec netusim, na kolkatich stupnoch to robim, ale zatial to vzdy fungovalo, vlasy mam velmi huste a hrube, vlasy znicene vobec nemam po tych 4 mesiacoch