Medzera medzi zubami - váš názor..

Príspevok v téme: Medzera medzi zubami - váš názor..
Patinka

Ahojte od malička mám medzeru medzi horními zubami medzi prvými zubami a aj druhými..( mne sa to veľmi nepáči mám 13 rokov.. a hrozne si všímam môj vzhľad

Mne sa to nepáči vôbec... :(

A veľmi by som chcela vedieť aký je názor iných ľudí kamoši mi to nepovedia a rodičia tiež nie.. :(

Tak prosím nepíšte mi aký je váž názor na medzeru.. :)

Patinka

Neviem čo s tím mám urobiť, čím ďalej tím viac ľudí mi hovorí že mám veľkú medzeru, nič mi kvôli nej ani nepristane.

Carie

winki: tvoj priatel ma medzeru medzi prvymi zubami, moj byvaly mal zas uplne rovne biele dokonale zuby. Hovorim si, ten urcite nosil strojcek ze ich ma tak dokonale. A nakoniec sa mi po nejakom case priznal, ze ich ma komplet umele. Pritom mlady clovek. No obvinoval zubarku z toho, zevraj mu ich donicila ale ktovie ako to bolo, mozno to mal aj geneticky dane. V kazdom pripade keby mi nepovedal, ze ma chrup umely, vobec by som si to nikdy nevsimla. Mal to urobene dokonale. A prilepene hore na dasno, teda ziaden mostik ani zuby v pohari.

Carie

Pocuj, je hlupost ze by si nemala nosit strojcek a ze mas zuby rovne a ze sa ti to casom zlepsi. To co bolo za zubara? Praveze cim skorej, tym lepsie. Chod normalne niekam, kde sa na toto specializuju, myslim ze tebe kedze este nemas 18 nieco preplati aj poistovna. Mozno to ani nebudes musiet nosit nejak dlho, strojcek sa nosi rok az dva. Ak nemas zuby nejak extremne krive, tak do roka by sa mohli vyrovnat.

Meretseger

Nevidela si Pet Sematary (Cintorín domácich zvierat) s Bradom Greenquistom ako Pascowom? Ten chlap mal neodolateľnú medzierku medzi zubami a i vďaka nej sa stal mojou najobľúbenejšou postavou :D Je to sexy!

pio3

tato tema mi pripomenula jednu milu sutaziacu z relacie riskni milion na jojke zo dna 6.9. , ta ma vyraznu medzeru medzi zubami, ale absolutne nema problem sa usmievat do tv, je mila, pekna, ocarujuca a prave ta medzera ju robi este krajsou podla mna, skus pozriet archiv a tvoj komplex z tohto problemu sa urcite zmensi..

Patinka

ďakujem Potešily ste ma :) terás sa usmievam na každeho :) a z mojími medzierkavistými zubami :) už nemám z tým problem :) :D :) ďakujem vám :)

daniik

Moj syn ako maly mal pomerne velku medzeru, bol proste chutne dieta na zjedenie. Vekom sa mu medzera zmensila. Nikdy sme to neriesili a nepamatam, ze by mal z toho nejake problemy. Dnes je z neho dospely a ta medzierka mu dodava mladistvy a sexi vzhlad.
Neries to, urob si z toho prednost. Dnes nie je problem urobit zuby ako zo zurnalu. Naopak, vsimni si hviezdy, ich zuby s medzerami, ci trochu zakrivenim posobia daleko krajsie, prirodzenejsie.