Co vam pomohlo 100% na akne ?

nikiguest

Ahoj,

ak sa chces zarucene zbavit akne, chod za svojim koznym a nechaj si predpisat Roacuttan, resp. ja som brala neskor Aknenormin, je to to iste. Po mnohych rokoch akne som sa tej pliagy :) konecne zbavila. Navyse po 3 rokoch sa mi zatial nevratilo. Su tam sice iste rizika, nemozes pocas a tusim nejaky cas po brani otehotniet, budu ti robit pecenove testy, ale stoji to za to. JEDINA vec, ktora mne pomohla, a to som vyskusala kadeco. Este lokalne mi predtym CIASTOCNE pomohol Locacid (nie som si ista ci sa to tak pise), ale to ti spaluje pokozku, a tak je to vhodne len na miesta, ktore velmi nevidno - chrbat, dekolt, atd. Na tvar by som si to urcite nedala.

Pekny den.

PEJA03

nechcem nejako silno tu propagovat spolocnsot NU SKIN,ale ta sa zaobera ako celkovym zdravim tak aj zovnajskom.
Z vlastnych skusenosti mozem povedat,ze ako som zacala pouzivat galvanic SPA a popri tom som uzivala LIFE PACK,moje problemy sa vyriesili a to som mala dost velke problemy s akne.
Spolocnost vsetko riesi az na bunkovej urovni a nie na povrchu ako vacsina.
Ten galvanic je sice trosku drahsi ,ale uz ho mas na cely zivot a este ti omladzuje plet,no a ten LIFE PACK beriem stale,nakolko ide o vyzivu,ktoru uz v dnesnej dobe do nasho tela nedostaneme ziadnym inym sposobom,kedze volne radikaly na nas utocia z kazdej strany.
Ak by si mala zaujem o viac info o spolocnsoti,pripadne aj o ich registraciu v ich e-shope,kludne mi daj vediet,ziskas tym o 35 percent lsacnejsie ceny ,tak ak tak kontaktujte ma na moj mail.
prajem vela stastia

twiggy

mne pomaha ked si jebak vytlačim tak si ho natrem takou mastičkou z Oriflame-u :) tzv. hojivy zazrak :) nie nadarmo sa tak vola tu je odkaz ako vyzera :) mne to jedine pomaha :)
www.google.sk

ewi ššššš

ahojte..pokial mozem z mojej skusenosti poradit..3 tyzdne na lacno rano vypit kvasnice zmiesane s medom,potom pauzu a nejaky cas zas..pomaha to len trpezlivost

Nephilim

musím sa opraviť, erithromicin, boli tie antibiotiká, aryfluid je tá pleľová voda, všetko čo mám od kožnej lekárky je na predpis...

Larrra

ano existuje vitamin A na lokalne pouzitie, vola sa to monoderma, je tam 28 ampuliek, otvoris ampulku a das si ju vecer na tvar, je to ako krem, no a potom na to si das krem, stoji to 17-18 eur, ja to kupujem u kozmeticky, ale da sa to kupit aj v lekarni cez internet,nechcem tomu robit reklamu, ale mne to dost pomohlo