MMS kvapky - zázračný liek na všetko?

Príspevok v téme: MMS kvapky - zázračný liek na všetko?
sneevy

Ahoj,

v poslednej dobe sa mi veľmi zhoršilo akné a celkovo zdravie, imunita. Dneska som si práve kúpila novinku na našom trhu "pearls", probiotiká, tak uvidím ako budú fungovať a či pomôžu. Ach, zasa kecám odveci :D.

Vzhľadom na môj zhoršený zdravotný stav, som začala pátrať po "iných", nekomerčných liekoch, kt. by mohli byť slubné a pomôcť mi naozaj, dlhodobo. Viete, to akné ma už trápi niekoľko rokov a rada by som sa pozrela do zrkadla inak, ako so zaslzenými očami a veľkou nevôlou. Pri tomto hľadaní som narazila na kvapky MMS (napr. www.emms.sk , www.ichtyoterapia.sk ). Zaujali ma, a snažila som sa o nich dozvedieť čo najviac, preto som sa vás chcela spýtať, má tu niekdo skúsenosti s týmito "všeholiekom"? akékoľvek komentáre ocením, chcela by som sa už tých červených belostivých pliag nadobro zbaviť, no zároveň sa nemienim otráviť :D :). Iste ma chápete.

Budem rada a vďačná za každý komentár! :)
ďakujem :))

arman

Ahoj.
Mam s tym dlhorocne osobne skusenosti, aj mnozstvo ludi okolo mna.

Takze po prve, zabudni na to, ze to vyriesi akne. Akne je skor problem rozladeneho tela, hormonov, a prilis vela toxinov. To MMS neriesi.
MMS len zlikviduje nejake bakterie, virusy, stare bunky, a podobne... je to len cisty likvidator. Ziaden zazrak. Je to chlor, ktory sa pouziva na dezinfekciu vody. (teda jedna z chlornych zlucenin) Jeho vyhoda je tam, ze sa rychlo odpari, takze neostava vo vode.

Na to, aby si sa zbavila akne, musis telo dostat do rovnovahy, a MMS je tu len pomocka na niektore tazko znicitelne veci (virusy, plesne, niektore parazity a tazko nicitelne loziska).
Takisto, tvojmu imunitnemu systemu nepomaha, ten si musis vyladit inak.
Je to dobra pomocka, len sa ju musis vediet naucit pouzivat a to je cele umenie,az veda. Zbran v rukach neschopneho a neinformovaneho cloveka, prestava byt zbranou... respektive, moze si nou skor uskodit. Rovnake je to aj z MMS.

Najlepsie, v com vynika, a v podstate na nic ine by som ho ani nepouzival, je ocista crevnych parazitov cez klystir - nic ine nevycisti parazity z hrubeho creva. (mozno este tak 40 dnova hladovka ich odtial vycisti)
Dalej virove infekcie, loziska... ale to funguje IBA ked je telo ciste od vacsich parazitov. Pokial mas vacsie parazity, MMS tu nepomoze, lebo vzdy len ciastocne vycisti tie loziska.
A este je to celkom pouzitelne namiesto antibiotik, pri nahlych virovych a bakterialnych ochoreniach, dalej na dezinfekciu ovocia a zeleniny, alebo vody. Popripade na niektore kozne ochorenia, sposobene nejakou hubou, alebo podkoznym parazitom. (akne ale nie).
Urcite by sa toho naslo viac, ale hlavne na toto co som vymenoval to je. Ako vidis, zas taky zazrak to nieje. Je to proste len silny likvidator patogenov, nic viac.