Strie

Príspevok v téme: Strie
simona7

Ahojte, už páru rokov mám problém s týmito "jazvičkami". V poslednom čase som si však všimla, že sa mi nejak rozťahujú, hlavne v oblasti kolien a stehien, čo nechápem, lebo koža sa mi nerozťahuje, ani som nepribrala ani neschudla.. :( štve ma to začínam byť z toho zúfalá, mám len 18. Skúšala som na to krém z avonu dvakrát a nič. Vraj na to pomáha len laser, no na to nemám peniaze. Trochu však dúfam, že mi poradíte, baby, nejaký recept :/ budem vám vďačná :)

TinaM

Veru, je to tak, strie uz nikdy nezmiznu-dokonca ani laser nie je 100%. Pokial ti nekolise vaha, bude problem v pokozke, mozes ju mat suchu, najlepsie bude, ked sa budes pravidelne kremovat-to je aspon aka taka prevencia. Asi nie su nutne kremy na strie- myslim ti specialne, ktore "zarucuju", ze sa strie neurobia, urcite postaci vyzivne telove mliecko. Ja mam skusenosti s kremom ElastiQ- ten sice je urceny pre buduce mamicky-proti striam, ale ja ho pouzivam uz dlhsie a na cele telo-kvoli vysusenej kozi, tiez so sklonom ku striam, a som spokojna. Viac poradit neviem.

hanka__xx

ahoj,ja tiez mam s tym velky problem,dostala som ich tak ze mi predpisal doktor jedny silne lieky a z tych som dost pribrala naraz..po case mi lieky vysadil ale strie mi stale ostali.na nete som citala ze ked sa raz spravia tak uz sa ich neda zbavit nikdy..a to ich mam skoro vsade kde sa len da pomysliet :-( ale ked som chodila do solarka trosku menej ich bolo vidno

Lulu2011

ten Elancyl je uz na vzniknute strie, dostat ho len v lekarni, popýtaj sa na ho, maju aj radu na prevecnciu strii myslim

simona7

no to som tušila, že s tým už veľa nenarobím, ale chcem tomu aspoň nejak predchádzať, lebo naozaj neviem kde je chyba, že sa to rozťahuje, keď som ani nepribrala ani neschudla. možno mám málo elastickú pokožku tak si ju budem preventívne krémovať hoci len s obyčajnými krémami :) a ďakujem vám obom :)

dievcaZZZ

Ja mám 20 a mam ten isty problem, ale zmierila som sa s tym, je to sice skarede ale nic uz nenarobim. Masticky som ani neskusala lebo viem ze to je len marketingovy tah. Takze ti len poradim hlavu hore a kracaj pysne, ved isto si pekna i s tymi striami :)