Fixácia vlasov

Príspevok v téme: Fixácia vlasov
xx_yy

takmer 3 roky som mala ofinu,za rovnko,tak pod obocie .. hodila sa mi,bola super .. pred pol rokom som si ju dala prec..a uz mi dorastla tak,ze stala super .. lenze dnes,som sa isla strihat,isli dole konce cca 10cm..a dala som si ofinu .. lenze to dopadlo tak zle,ze mi je zle,do placu !!
potrebujem poradit ako si ju mam vypinat,alebo ja uz neviem..proste ked je taka kratka tak sa s tym vela neda..
a este by som chcela aby ste mi poradili nejake pripravky s ktorym sfixujem vlasy tak,ze mi s tym ani vietor nepohne ( i ked neviem ci taky existuje naozaj,lebo podla reklam je taky kazdy druhy:) .. takze nejaky taky co zozeniem v drogerii/Tescu :) ..cena hocijaka.
dakujem :)

Zaran

No presne Mia,nerozumiem ako môžu kaderníčky(česť výnimkám)tak posrať vlasy a že profesionály,ha!Mne tak pred pol rokom tiež jedna dokatovala ofinu,vyzeralo to horšie než hrozne,bola úplne kratulinká,musela som vlasy tupírovať,z čoho sa kvalitne poničili,snažila som sa ju zčesať tak do stratena alebo ako to nazvať,plus tona laku aby to držalo,hrôza.Odvtedy žiadne kaderníčky a tie ich "profesionálne"zákroky ked už tak len podstrihnôť konce a SAMA a na sucho hlavne!

BcMia

tiež som sa už plnokrát ostrihala a prešvihla som to, raz mi dokonca kaderníčka pos*ala vlasy v deň stužkovej, ofinu mi skrátila na asi 4 cm :D od vtedy som už u kaderníčky nebola, sú to 4 roky a strihám sa sama, resp. nestrihám sa vobec, len konce zarovnávam a ofinu ako kedy ale už opatrne a len za sucha :)

xx_yy

McMia :) dakujem,nieco z tvojich rad urcite skusim.
Zaran,dakujem..ale taku celenku si nedam:)
Nela41,ja viem.. ofinu som mala .. ale kym mi to narastie tak,ako som to vcera este mala..tak to je aj pol roka.. mna porazi fakt :(

Nela41

Prepáč ale to s tou čelenkou :D strašne smiešne to vyzerá..
inak ofinka rastie neuveriteľne rýchlo ani sa nenazdáš a máš ju zase tak ako pred tým

BcMia

skús si ich vypnúť dohora ak chceš. alebo si tú ofinku prehoď na bok a poriadne zalakuj k ostatným vlasom. lak je jedno aký, môže byť aj stredne alebo najviac tužiaci. :) prvýkrát ti to možno nebude tak dobre držať, ale treba si tak začesávať vlasy aj po umytí a rýchlo si na to zvyknú.