Existuje láska? Nikdy som nebol zamilovany

Príspevok v téme: Existuje láska? Nikdy som nebol zamilovany
branooooooo

Ahojte mam mensi problem skor ma to uz depta.Nikdy som nebol zamilovany. Prestavam verit ze laska existuje.Ako mam verit v nieco co som este nezazil? Som 21 rocny chalan sportoveho tipu, povedal by som ze celkom dobre vyzerajuci,uprimny a mily.Vzdy ked som mal nejaku babu a mal som s nou nieco dokazal som ju iba mat rad. Cim to je?

sexicek

laska existuje ale len u zien

u nas, u muzov, je to vzdy len tuzba po vasnivom sexe, to len niekedy sa pretvarujeme, aby sme tym zenam trosku vyhoveli, aby sa nam trosku viacej otvorili

Sejla

brano to, čo sa väčšinou prezentuje, ako láska, v 90% nie je láska, ale je dobré, že si to uvedomuješ, lebo iba takto ju môžeš zažiť a mať šancu na šťastný koniec.

vinea

arman....no zároveň je to krásne.....keď niekoho miluješ tak veľmi až je pre Teba pomaly ako droga, bez ktorej nevieš nechceš byť žiť existovať :)
No ideálne...ak to tak cítia prežívajú obaja...nielen jeden z nich)

Carie

Laska existuje, ale nie kazdy ju v zivote zazije. Su osoby, co nikdy nedokazu milovat. Ty si ale este mlady, si myslim, ze to este pride. U niekoho to pride az pred tridsiatkou, nie jedneho takeho chalana som poznala.

orol

... myslené telesné príznaky lásky :-o)) P.S-
Láska je najväčšou, najbohatšou,najpríjemnejšou, najušĺachtilejšou, nejneodolateĺnejšou, ale aj najukrutnejšou náruživosťou človeka.

Ruksak

Existuje japonsko? Nikdy som tam nebol.. Oh my god.

To je otázka. Proste si užívaj tie ženy a hotovo. Príde to