Ovulacia

Príspevok v téme: Ovulacia
ezuva

dobry den,
vcera som si robila ovulacny test, ta jedna ciarka bola taka "no nic moc", potom som mala sex, okolo jednej v noci. dnes som si robila test znova a uz bol maximalne pozitivny, ciarka bola vyrazna. mozem otehotniet? ma niekto skusenosti? dakujem :)
(hlupe poznamky si nechajte pre seba, babo chcem)

-jarka-

Dievčatá, ja by som v takej neistote nemohla mať styk, preto tesne po menzese nepoužívam nič, no na 8.deň už používam Pharmatex a 5 dní pred menzesom už zas nič nemusím. Zatiaľ mi to vychádza :-)

willywonka

Baby ja vam neviem ako to je s tymi ovulacnymi testami.... Minuly tyzden som mala ovu - lekarom potvrdenu, po nej mi bazalna teplota klesla, par dni na to vyraznejsie stupla, zo srandy som si robila dnes ovu test, bol silne pozitivny, aj ked ostatne sprievodne fyziologicke javy su uz davno fuc :-) takze neviem aka je spolahlivost tychto testov. Pouzivam predictor fertility.

ezuva

dnes som v podstate 5 dní "po" , vajíčko by sa malo začať zahniezďovať, je mi zvláštne, celý deň mám pocit ako pred menštruáciou, také tie zvláštne pocity v bruchu... no som zvedavá, budúci týžden v stredu budem vedieť viac :)

Nela41

Ano je velmi velka pravdepodobnost ze otehotnies. Vystihla si najlepsi moment pretoze akurat po sexe si mala plodne dni. Daj potom vediet ako to dopadlo :)