Ako rychlo zbohatnut!

Príspevok v téme: Ako rychlo zbohatnut!
adka--

Nasi romovia to vedia.Mojmu synovy pred Ikeou prepichli pneumatiku.Ked syn nasadol do auta jeden z nich ho upozornil ze ma defekt ,trvalo to len par sekund kym syn vystupil z auta sa pozriet ze co a ako.A medzitym mu z auta ukradli penazenku.Bohuzial mal tam vacsi obnos penazi a vsetky doklady.Podla policajtov stara praktika podla mna spinavost ,svinstvo .Lebo vybavenie vsetkych dokladov bude 100 eur,nova guma dalsich 100 a romovia budu mat basavel.To uz fakt oni mozu vsetko ,robit to nebude a predsa sa tu maju dobre.

adka..1

jamajka

ano je to ona.Asi to robí preto,že jej všetci cikani dali hlasy a je ich tu veľaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Nedávno ale trochu upratali-vyhorel ten ich bordel...more potkanov odtial utekalo.

vinea

lost...máš pravdu. Je to tak jak píšeš..
Len škoda, že nemám po svojom boku takého odvážneho ochrancu :) :))

lost

ak by sa bieli nebali, neboli by **** tj. mali by gule (defacto ako romovia) tak by sa romovia stiahli tam odkial prisli.

imho, aj romovia su **** (nevhodna davacka :D) ak su v pocte "1 kus" ...

lebo este nikdy v zivote som nevidel, aby sa sam single rom na nieco pokusal (ak su v skupinach tak to som videl aj zazil)

ale osobne, ak by niekto - to je fuk ci rom nerom :) nieco urobil mojim blizkym, musel by celit mne alebo samovrazde..

a pokial mna a mojich blizkych nechaju na pokoji, tak ich necham na pokoji aj ja :D

hold, ak je u nas - v mestecku SLOVAKISTAN neexistujuci pravny system, tak si pravo musim zobrat do vlastnych ruk..

to len taky maly odkaz komukolvek, kto by nieco špekuloval..

adka--

Zddradca Pekne si to napisal .Moja rodina ma asi na cikanov smolu.P red rokmi mi okradli babicku ,vraj vyhrala riady ona chudadko bola stastna ze urobi detom radost, ich pustila dnu ukradli jej aj dedkov dochodok,ktory mali v ten den a asi to tie bestie uz vedeli.Moj syn si s toho zobral ponaucenie ale romov nenavidi ako aj nasa cela rodina.Tak isto mi pred rokmi znasilnili a zbili a okradli moju staru susedku ,nikdy sa z toho nedostala a zomrela.A ako hovoris preco by sa bali ved nikto im nic nedokaze ,popru aj svoju mater.A mi sa len prizerame a pomahame.Ved co si o nas unia pomysli.....

zdradca

adka ano romovie mozu vsetko na slovensku su zakonom chraneny.EU dava slovenskej republike peniaze len aby si ich udrzali na slovensku a nezacali sa stahovat ako dakedy do UK ci Belgicka.
Romovia vedia ze nase sudnictvo je skorumpovane,basy su plne a ak ich aj chytia co im mozu zobrat ked nic nemaju ved su to chudaci spolocnosti.je mi luto co sa stalo tvojmu synovi ale je to aj ponaucenie davat si pozor,lebo nie romovia ale biely su diskriminovany na slovensku.Ale kym romovia sa stazuju napr. v Den Haagu hoc pre blbost,slovaci cusime aj pre velke veci ako aj utoky romov na neromov.Sme proste nejak otupely.Sorry za gramatiku

lenulla

boli sme na koncerte Bagovej v Topolčanoch,čakali sme na autogram pre dcerku,ta jej sprostá ochranka všetky biele deti/ja som bol jeden dospelý s dcerkou/ tlačila preč a že aby sme čakali,že pride o chvíľu-čakali sme hodinu...a prosím Ťa a celý čas z boku chodili cikáni a tým sa podpisovala,hádam tridsiatim a fotila sa s nimi. Keď som narobil bordel,tak mi jej ochrankar-mastný ,hruby človek podal jednu fotku s podpisom ako odpadu,dcerka s plačom povedala,že ju nechce a tak sme ju spolu spálili a povedali si,že nikdy viac Bagová....cikani môžu a maju všetko!!!!!