ovocie

xyz

ivka2,neviem či sa z čerešní priberá,ale nie je vhodné konzumovať ich vo veľkom množstve,nakoľko obsahujú nejakú látku,ktorá vyvoláva podráždenie apendixu.

klifon

Prave som si precitala knihu"Ako ovladat svoje telo" a tu tiez odporucaju rano zacat ovocnymi stavami a doobeda zjest ovocie - prebieha proces eliminacie - odburavanie a vylucovanie/od 4.oo hod do obeda/, poobede - prijem - do vecera do 20.00hod a potom nasleduje cyklus asymilacia - vstrebavanie do 4.00hod. Su tu vysvetlene pochody v tele a spravna kombinacia jedal.Kniha stoji za precitanie

fraisee

je to blbost, doobeda skor treba jest ako poobede, telo musi mat energiu na cely den a tu si berie z ranajok a desiaty... a ked sa najeme doobeda, nemam potom poobede taky hlad a teda jeme toho menej

ivka2

cochvilu budu ceresne a jahody..ja ich milujem...pocas toho skoro nic nejem len ceresne..dokazem sa nimi napraskat:)neviete ci sa od nich pribera??

mackousko

Na to je jednoducha matematika. Kolko spalis (v kaloriach) minus kolko zjes (v kaloriach) ak bude vecsie ako 0 tak chudnes ak mensie tak priberas. Je jedno kedy a co zjes.

čučoriedka

Tak toto je teda poriadna kravina. Veď práve doobeda tela spaľuje najviac kalórií. Takže by sa dalo povedať že by to skôr malo platiť opačne. Aj keď ovocie obsahuje veľa cukru, ja ho jem veľa a moje chudnutie to nijak neohrozilo.

zds

je, ale len ciastocna.
okrem pohybu je to predovsetkym celkova umiernenost (nie hladovanie!) v jedle a delena strava.
najdi si temy na tomto webe.