Metabolizmus

bubu777

barca111111
dobry den naozaj by som ocenila vasu radu.. nebavi ma stale len do niecoho davat peniaze a nic ztoho nepotrebujem chudnut 10 kg za mesiac ale chcem sa citit dobre tak ak by ste mali zaujem mi nejako poradit lebo ja sa naozaj vtomto nevyznam a neviem co robim zle, ako si mam rozdelit stravu atd.. tak mi napiste na gabrisovaivona@atlas.sk budem velmi rada :) dakujem

bubu777

bibi78
ahoj ..no bola som tm spravili mi test atd ale nic moc mi nepovedali ze ked chcem zacat tak zaplatim 400€ tak super tiez som platila konzultaciu 10€ ale hento ma dostalo lebo som si myslela ze mi tam aspon nieco povedia,ale nic.. ale dakujem :)

bibi78

bubu777, no ja som schudla zatial 7 kilo a to uz je celkom pekny uspech, dost to na sebe citim a okolie si to vsimlo tiez :) cena je variabilna, da sa rozne nastavit podla toho, co potrebujes, ale prva konzultacia je tusim 10 euro. vsetky ich pobocky si mozes pozriet na www.svet-zdravia.sk, snad najdes jednu, ktora je blizko teba :) Drzim palce!

bubu777

bibi78, uzasne to naozaj , super, a kde si bola lebo u nas asi nieco take ani neni,super, musim skusit aj ja, tak ti teda gratulujem :) a kolko je tvoj ubytok, ked to nevadi za sa pytam, a kolko si u nej platila ??

bibi78

ahoj, mne sa zrychlil metabolizmus tym, ze som sa zacala stravovat pravidelne - 5-6 mensich jedal denne. ono sa to mozno nezda, ale fakt to pomaha a nastartuje metabolizmus, pretoze ma stale co robit. Poradila mi to vyzivova specialistka vo Svete zdravia a k tomu mi zostavila jedalnicek na mieru a viem dokonca aj to, z ktorych potravin priberam a nerobia mojmu organizmu dobre, tak som ich radsej vysadila. no a cuduj sa svete, ja chudnem :) pritom mam pocit, ze stale nieco zobem, ale su to zdrave a chutne jedla.

bubu777

samozrejme budem veľmi rada, nechcem užívať tabletky a ani nič také, budem naozaj rada ak mi poradíte :)
ďakujem

barca111111

...metabolizmus si naštartujete úplne jednoducho...ráno keď vstanete si pocvičte a to iba krátko 2-5 min.rozhýbať telo...raňajky-najlepšie ryby a zelenina...doobeda avokado...na obed opäť buď ryby,ryža najlepšie basmati,zelenina, ak mlieko tak sojové alebo kokosové, cícer, tofu syr, sójové výrobky, omega 3 mastné kyseliny a výživové doplnky, kmeňové bunky odporúčam...ak chcete viac, viem Vám poradiť...

bubu777

mám 19r. ale naozaj by so to potrebovala lebo sa citim strane zle,ked sa najem je mi zle, a zase nato ze jem malo som vobec neschudla, neviem co mam robit..

Jessi_1111

Dobré ráno.

Metabolizmus sa Vám naštartuje pomocou stravy 5 krát denne a to najmä veľkých raňajok. Nejaké lieky a výživové doplnky na zrýchlenie metabolizmu Vám musí predpísať jedine lekár. Na výživové doplnky na zrýchlenie metabolizmu sa opýtajte v lekárni, aj keď neviem, koľko máte rokov.

Dovidenia.