Vypadávanie vlasov!

Príspevok v téme: Vypadávanie vlasov!
janka3333

mam dlhsie, dopostupna zostrihane vlasy... mavala som obdobia kedy mi viacej vypadavali, tak sa chcem opytat hocikoho na nejaku radu, domacu, odbornu to je jedno, nejake doplnky, stravu, nieco proti vypadávaniu..alebo na zhustenie a rychlejsi rast.. ked som si dnes rano umývala vlasy tak som sa len zdesene pozerala kolko ich ostalo vo vani.. dakujem!

Aja02

Tento isty problem som mala aj ja. Vlasy mi vypadavali sustavne rok aj pol. Odporucam ti lopuchovy sampon a lopuchovu vodu. Verim, ze ti to pomoze. Mne to pomohlo, a to som skusala vsetky mozne vyrobky. Do mesiaca mi vlasy prestali vypadavat a zhustli mi. A este nieco. Ak ti vlasy vypadavaju, nezehli si ich, nefenuj ich, nepouzivaj kulmu a nefarbi si ich.

anonymm

používam žihlavový šampón a aj tak mi padajú .. tak som si kúpila vitamínové doplnky so selénom a zinkom

zulah

ak si nefarbis vlasy, tak skus bezfarebnu hennu
mne vdaka henne prestali padat, zas nemozem povedat ze uplne, pretoze par vlasov musi vypadnut
pripadne zmena zivotospravy pomoze a taktiez sampon-urcite nepouzivat kadejake silikonove

Alex876

mne pomohol panthenol od dr. mullera, kúpila som si aj šampon dr. muller a je super. Na vlasy je dobrý aj Biosil plus. Môžeš vyskúšať aj recepty s cibuli alebo zo žihlavy a pravidelne ich používať. Na mieste by možno bolo aj urobiť krvné testy, vlasy padajú aj pri nedostatku železa.

2bodka

Nepouzivat zbytocne predrazene znackove sampony plne chemie, skusit pouzivat obycajny zihlavovy sampon, plus doplnit nejake tie vitaminy
www.moda.sk