Pomoc, zápal plúc?

Príspevok v téme: Pomoc, zápal plúc?
bedec

zdravím, prišiel som z dovolenky, kde sme mali klimatizáciu na izbe, a už prvy den doma som pocitoval pichanie na pravej strane hrudníka, v tú noc som mal aj teplotu, zimnicu... no po dvoch dnoch takú ťažobu cítim v celom hrudnom koši aj pri dýchaní, kašlem... mám ísť teraz hned k lekárovi alebo až zajtra ráno?

bedec

ja to nemám také hrozné že sa s tým nedá žiť, len to je také trochu nepríjemné, ďakujem ale... keď do piatku sa to nezlepší zase pôjdem

Suziii6

ahoj, moj brat mal to iste, pred tromi tyzdnami a skoncil na pohotovosti, bol to zapal pohrudnice, je to blana ktora obaluje pluca. Dostal to vraj z klimatizacie, necakaj a ked sa ti to nezlepsuje utekaj k obvodnemu a na rontgen pluc. On prisiel po 4 dnoch a uz mu vynadali ze preco neprisiel skor... mal tie iste priznaky ako ty, na jednej strane pluc ho to bolelo a nemohol poriadne dychat.

bedec

no bol som u obvodného lekára, velmi ma teda nevyšetril, popočúval, pozrel do hrdla a tolko povedal ze mam chytené priedušky, nasadil trojdňové antibiotiká Sumamed a že do piatku ma to prejde. este stále ma tak tlačí v hrudi najma na lavej strane ani sa to nejako nezlepšilo zatial, neviem čo to môže byť

Jessi_1111

Dobré ráno.

Určite choď hneď teraz k lekárovi, aj keď je už ráno. Utekaj a nečakaj!!! Nikto ti tu neporadil, keď je to také súrne, bože, ale hlúposti riešiť vedia. UTEKAJ A NESEĎ PRI PC A HLAVNE DAJ VEDIEŤ!!!
Lebo väčšina ľudí sem napíše a už sa nikdy neozve alebo daj aj mail.

Dovidenia.