Odpúšťanie

Príspevok v téme: Odpúšťanie
neviem...

...a odpusť nám naše viny, ako i my odpúšťame našim vinníkom....dokážete to? Odpúšťať? Nielen zabudnúť a zmieriť sa, ale skutočne odpustiť? Nosite nadalej v sebe všetky krivdy, ktoré boli na vás spáchané, napadne vás pri spomienke na človeka, čo vám spravil? Máme vôbec právo žiadať nejaké odpustenie hriechov u Boha, ked to sami nedokážeme? Vždy som si myslela že nie som človek, ktorý je taký, ktorý neodpúšťa a drží si tieto veci v sebe. Ale je to skutočne tak? Alebo to že si to pamätám je len prekliatím mojej výbornej pamäti, nie zatrpknutosť? Ktovie aký názor na toto majú psychiatri :) viem že som vždy ťažko odpúšťala...no myslela som že odpúšťať viem, napokon, veď som sa s tými ľudmi uzmierila. Bráni mi to v posune vpred, alebo je to len psychologický kec? Heh, viem že asi moc filozofujem - ale AKO JE TO U VAS?

PAN D.

A NIKDY NERIESTE SVOJE HRIECHY, JE TO NAJVACSI BLUD, AKY KEDY KTO VYMYSLEL.
Ak do mna hodis kamenom, ja ta zabijem.

PAN D.

ODPUSTAT JE CHORE, ODPUSTANIE NETREBA RIESIT, LEBO VAM Z TOHO MOZE PREPNUT, JEZISA ZASADNE NETREBA RIESIT A ANI SA NA NEHO SPOLIEHAT, LEBO VAM NIKDY NEPOMOZE. JE TO OBYCAJNA DUCHOVNA BYTOST ABSOLUTNE NESCHOPNA.
ZAJTRA ASI POJDEM NA EXORCIZMUS:d

pan d.

Ale tie americke exorcizmy na you tube fakt nemaju chybu:D In the name of Jesus Christ I command you out, a vsetci spolu out, out:DDD A ta osoba jaci jak najata:D

pan d.

Ja odpustam len ludom, ktori patria do mojej rodiny, cudzim nikdy nic neodpustim a citim sa ovela lepsie. Absolutne odpustanie je chore, krank, ill.
A este vychadzat z Jezisovej modlitby, ten udajne porazil diabla tak, ze sa nechal ukrizovat, vsak to nema absolutne ziaden zmysel. Diabla vyhodili z neba, uz ho porazat nebolo treba.

[zruseny16]

odpúšťam, ale dodnes tie škaredé spomienky bolia, ako bolo povedané-napísané, odpustila som, zabudnúť sa nedá :(