Tampón cítim pri každom pohybe.

Príspevok v téme: Tampón cítim pri každom pohybe.
maoammix

Môj problém sa týka zavádzania tampónu. Krámy mám už nejakých tých 5 rokov a od začiatku som používala tampóny lebo vložky sú odporné(sedím→postavím sa→fuj). Nikdy som s tampónmi nemala žiaden problém, všetko bolo v pohode, až pred polrokom mi začali nejak divne vadiť, bolelo ma zavádzanie, celý čas som tampón v sebe cítila a aj to vyberanie.Celé krámy som trpela, ale tie vložky sa fakt nedali. Potom som odišla do zahraničia na nejakú dobu a tam mali len tampóny s plastovým aplikátorom. Keď som začala použivať tie, tak všetka bolesť bola preč, zase krásny pocit slobody, ani som nevedela že krámy mám. nakúpila som si aj zásoby domov ale už sa mi minuli a tampóny bez aplikátora sú pre mňa peklo. Hľadala som v drogériach tie s aplikátorom, však na to bežali aj reklamy, ale nič som nenašla. Tak neviem, máte s tým skúsenosti? Aspoň kde sa dajú zohnať tie s aplikátorom? vďaka.

Nela41

A u gynekologičky si bola? Myslím, že najprv by si mala skočiť tam až potom hľadať aplikátor. Neviem si predstaviť, čím to môže byť. Nedávaš si ho moc nízko? Treba ho zatlačiť až úplne dozadu ako sa najviac dá. A pri sexe nemáš problémy? Alebo si nekupuješ viac absorbčné tampóny ako by si mala? Ak máš slabú menštruáciu si v podstate "suchá" a zavádzanie môže byť nepríjemné. Hľadja príčinu prečo to tak je. A tampóny s aplikátormi majú skoro v každej drogérke

Veronika_27

Možno by si mala začať používať mini, ak teda nepoužívaš tie. Dajú sa kúpiť aj v lekárni špeciálne, Allen či tak nejak sa volajú, treba pogúgliť :) Dokonca aj liečia, resp. chránia pred zlými baktériami a pod :)

Dadula56

Aplikatory urcite musia byt, popytaj sa v drogerke, viem, ze kamosky mali. Presnejsie neviem poradit, ja nepouzivam tampony.

meh

netusim cim to moze byt, jedine co mi napada ze ho treba dat hlbsie, ja ked som skusala prvy raz tampon bez aplikatora, dala som si ho len doslova "na zaciatok" a riadne som ho citila, ale to snad nebude tvoj problem kedze skusenosti s tym uz mas..

s aplikatorom som dakedy pouzivala Tampaxy, taka modro-zlta krabicka (normal), aj ine velkosti maju aplikator pokial viem, bezne ich vidim v DMke a vlastne v kazdom obchode, skus pohladat