Odstávajú mi uši

amanda23

pytas sa, co mas robit, na plastiku nemas...no co, daj si ich odseknut:D Nechcem to zlahcovat, ale teda bud nos rozpustene vlasy, alebo ti ich urobia aj na splatky na plastickej chirurgii, pozri si kliniky a cenniky, nestoji zato sa s tym trapit...

aidalamda

chcem len povedat Petko454 ze si primitiv.... tu sa ludia chodia vyzalovat resp. najst riesenia a ty mas iba arogantne poznamky nizkej urovne.. lutujem ta

system

tie mindraky mate z detstva. Deti sa zvyknu vysmievat ked je nieco ine nez je zvykom a tieto posmesky sa u vas ulozili. Lepsie povedane vsugerovali ste si uz od detstva do hlavy ze nieste ako vecsina pretoze mate odstavajuce usi a to je " problem " Nieje to problem je to sexy :P rovnako ako napr. medzierka medzi zubami. Dospely a rozumny ludia sa aboslutne nepozastavia nad vasimi usami.
Hergot16: prekonaj sa, daj si vlasy do copa a vyber sa tak do mesta. A hlavne NEZABUDNI SA USMIEVAT ! :) :)

lolle

usata,

každému sa za "nedokonalosti" v detstve posmievajú, či je to krivý nos, veľký predkus, alebo odstávajúce uši.

minule som sa akurát rozprávala s jedným 10-ročným chlapcom, ktorému tiež odstávajú uši. hovoril, že keď bude starší pôjde na operáciu. keď som sa spýtala prečo, tak povedal, že to chce jeho mama. tiež povedal, že sa mu v škole vysmievajú. podľa mňa on bez tých uší už nebude on. inak je veľmi pekný a dokonca si dovolím tvrdiť, že mu tie uši pristanú.

je to taká blbosť. každý máme niečo iné, čo nám vadí, teda aj ja, ale práve to nás robí tým, kým sme. ja by som radšej zapracovala na charakterových vlastnostiach. nie je predsa všetko len to, čo vidíme v zrkadle.

usata

ahoj. ludia co ti sem pisu ta nevedia pochopit a myslia si, ze to je take jednoduche...ja mam tiez dost velky problem s usami a ano, je to len "mala chyba krasy" ale ti, co to maju dost trpia. mne sa odmalicka za to vysmievali a teraz mam z toho "mindraky"
cop nos kludne, len si daj vlasy cez usi :) ale iny styl ucesu asi nie, totiz, ja by som si tiez rada vypla vlasy dohora, na drdol, alebo kadeco ine, ale ked vidim svoje usi, radsej si vlasy rozpustim
vsetci blizki a kamarati mi hovoria, nech si z toho nerobim tazku hlavu, ze to neni take hrozne a nikto si to ani nevsimne, ale mne je jedno co si myslia ini, proste sa to nepaci mne. operaciu tiez nemozem mat a aj by som sa jej bala, takze asi sa s tym musime zmierit. nosit rozpustene vlasy alebo maximale v cope cez usi :) no couz, su aj horsie veci no

m,mlk

Nerieš uši, rieš svoje komplexy. A to tak, že sa toho zbav. Máš zdravé uši, maj ich rada také aké sú. Iba primitívi budú na tie tvoje uši poukazovať. A názor primitívov ti môže byť ukradnutý. Inteligentný človek sa k tvojim ušiam nevyjadrí a nebude ich považovať za nijaký problém.

zewa

Práve tým,že sa snažíš robiť veci, aby ti ich nebolo vidieť, na ne upozorňuješ. Nikto to nebude riešiť, keď to nebudeš riešiť ty. Ak ľudia budú vidieť, že to tebe nevadí, ich to nebude vôbec zaujímať. Ak by sa aj vyskytla nejaká poznámka, stačí povedať "No a čo". A tým dáš najavo, že ti je jedno, čo si myslia.