Špatne vytrhané obočie

Príspevok v téme: Špatne vytrhané obočie
haha

Ahoj, vedel by mi niekto poradiť čo so šialene vytrhaným obočím? Bola som u kozmetičky /nie prvýkrát) a príšerne mi ho zúžila, vyzerám ako pako. Moje povodné obočie je hustejšie a širšie a teraz neviem čo s tým.. Mám 3 dni pred štátnicami a v tvári výraz akoby som sa stále čudovala. Nejaké rady? Je to šialené, prosím o hocijaké rady, som zúfalá..

Mrska Silvuska

...ide o to, kto bude mat ake reci alebo o statnice ako take?
mas tri dni na to, aby si sa naucila to obocko dokreslit, kde je problem?

Broskynka

no tak, skus si vytienovat oci a poriadne zvyraznit mihalnice a velmi jemne prirodzenou farbou zvyraznit obocie. Musis sa nejak namalovat, zvyraznit trochu lica, inak to nitkove obocie nezakryjes. nic ine mi nenapada.

xxy

no a prave preto som este ziadnu kozmeticku nenechala sahnut na moje obocie.. ale mozno to bude na statniciach vyzerat, akoby si stale premyslala nad problemom :) da sa to domalovat, natrenuj

haha

shy - skusim to, nič iné mi neostáva. možno to ešte nejak zakryju vlasy a oni sa ma snad nič pytať nebudú a nebude to tak vidno.

shy

Tak to ešte vyskúšaj nejak jemne domalovať, to musí ísť, natrénuj si to :)

a kašli na ostatných, čo ich má čo zaujímať tvoje obočie ;)

haha

nechcela som vyčnievat z radu a teraz toto, to si nejde nevšimnut. som taka šeda myš, som rada ked mi daju pokoj, ale staci aby som sa trochu inak obliekla a už ma ohovaraju. preto tam idem uplne nenapadne a toto si hned každy všimne..

haha

shy-tú ceruzku som si kúpila hned po ceste odtial, ale nikdy som sa tak nemalovala, ja sa moc nemalujem. Ked to uvidia, že som si to domalovala, budu mat zas reči, poznám ich.

shy

a to predsa musí ísť nejako dokresliť s nejakou jemnou ceruzkou na obočie, veď vela báb si kreslí obočie a vyzerá to celkom fajn, len to treba troška vedieť

haha

jedna pani-dik za mile slová. ten pohlad do zrkadla je des. ja viem že im to moze byt jedno ale bude tam celý ročnik a ti na mne nenechaju nitku suchu.