Zlá robota

Príspevok v téme: Zlá robota
trulina

Mna asi dnes odvezu na psychiatriu. Dost, ze sa zmietam par rokov v depresiach. Lezie mi na nervy moja robota. Chcem si zobrat tyzden podrbaneho volna, aby som mohla ist na prednasky (externe studium), lebo v tejto robote a s tou skolou co mam, to dlho nevydrzim a oni mi to posrate tyzdnove volno nechcu dat. Lebo dovolenku a nahradne volno musim vyuzit len v urcene terminy. Ja sa tam idem zodrat za maly plat ako taky somar a este budu na mna krivo hladiet, ze taketo sa predsa nerobi, ze chcem ist na tyzden mimo urcenych dni. Mam chut sa na vsetko vykaslat.

biela mačka

inak niekde sa naozaj nedá vziať si dovolenku hocikedy na viac dní...a čo sa týka štúdia, ak zamestnávateľ niekoho pošle a potom mu nechce dať voľno, je to nehorázne...ale ak niekto študuje svojvoľne, tak neviem, či má nárok hocikedy...Mňa stále štve ten kolega, stále mu hovorím, aj hlas zvyšujem a nič...

biela mačka

Ja som tam už rok a pol a iba jedna kolegyna z viacerých mi navrhla tykanie. Takže ma nemajú radi. Len prácu potrebujem...

arman

Moderne otroctvo teraz ciha vsade...
a bude len horsie. Ono koniec koncov, otroctvo bol aj plan celeho tohto systemu...

biela mačka

Mňa kolega občas riadne vytočí. Napríklad už ráno mi povie, že máme plno roboty - ako keby som ja o tom nevedela!!! Alebo desaťkrát mu musím povedať, aby si dal tichšie hudbu a frfle, že to nie je nahlas a ďalšie "drobnosti".

Carie

No to poznam. Ja robim teraz skoro 2 roky na zivnost a konecne som spokojna a sama sebe panou, hoci zaciatky boli tazke. Ale tiez ked som este "normalne" pre niekoho robila, som si uzila. Napr. vo firme, kde mali taky stary pocitac, ze sa na nom takmer nedalo robit. Bol strasne pomaly a stale padal, nemala som miesto, kam si ulozit urobene prace, lebo tam bol tak strasne maly HDD a hoci firma prosperovala, sef odmietol kupit novy. Tiez v kancelarii kde som robila mali kolegovia stale zatiahnute zaluzie a zasvietene umele svetlo, hoci bolo leto a vonku svetlo, tam sme boli akoby bola noc. A co bolo najhorsie, klimatizacia. Rovno mne to fukalo na chrbat, velmi studeny vzduch. Vonku bolo asi 35 stupnov a vnutri som si musela davat rukavice, inak som mala uplne zmrznute prsty, ze som s nimi ani hybat nemohla. Ked som sa stazovala, tak mi sef len vynadal ze co vymyslam. Nakoniec som z tej klimy ochorela a par dni bola na PN a ked som sa vratila do prace, cakala na mna vypoved. Boha, jak mi je teraz dobre! Aj viac zarobim, aj sa menej narobim! Uz nemusim robit na ziadneho dementa!