Ako nanho?

Príspevok v téme: Ako nanho?
bonnie393

dobry den prajem. mala som priatela a nedavno sa so mnou rozisiel. vidavam ho kazdy den a chcela by som aby mal dojem ze ma nas rozchod nevzal a aby banoval ze sa rozisiel. ale neviem ako sa spravat aby ten dojem nadobudol. mam mu pozdravit a spravat sa kamaratsky alebo ho ignorovat? on by mi ako prvy nikdy nepozdravil. dakujem za vase nazory.

bonnie393

mrska silvuska: to by som asi nedokazala urobit. dnes mi pozdravil ako prvy a ja som samozrejme odzdravila ale bez toho usmevu na tvari. nedokaze m sa nanho usmiat ked to tak boli... :(

doubledog

najucinnejsie bude, ak mu das najavo, ako ti je super a ako ti to dobre padlo.
no ale kedze to vlastne nie je pravda a ty si stale na neho namotana, tak sa ti taky postoj asi nepodari zaujat.
tak ho len ignoruj.

Mrska Silvuska

...tak ja som v tomto extremista...stretnut, pozdravit, pobozkat, roztrapatit vlasy : ahoj zlatko, taka som rada, ze si sa so mnou rozisiel, konecne som sama sebou a mozem volne dychat. dusil si ma...))) s usmevom na perach, hlava hore, a odkracat.
nebude vedie, kde je sever...

nini1234

tak takéhoto muža by som nikdy necchcela. On ťa odhodil a ty sa mu cchceš vtierať? To prebolí a ver, že na teba čaká niečo oveľa oveľa lepšie!!! Banovať nemusíš, lebo spravil to raz, urobil by to opäť. Hlavu hore, predsa máš nejakú hrdosť...

winki

nemusíš ho ingnorovať, len ho prestaň rozoberať v hlavičke. Ja som so svojími bývalými kamoška, dokonca s tým čo mi ublížil uplne najviac sem tam skočím na cigu.....všetko je to o tom ako si to usporiadaš sama v sebe. Lebo kamarát ti môže byť každý no nie každý bude tvoj partner na život a na smrť.

migrena

Ignore him. A veľa sa smej ale nie trápne na silu. Žiadny očný kontakt. A buď pekná a spokojná. Keby si dala najavo, že ti ublížil, len ho to poteší, určite mu to nebude ľúto a navyše mu tým dvihnes ego.