Naši mi nedovolia uňho spať.

Príspevok v téme: Naši mi nedovolia uňho spať.
seredka

Chodíme spolu už 3 roky, obaja máme nad 20 rokov, a ja mám rodičov zo "starej školy.."
Naši majú už vyše 60 rokov, a mám niekedy pocit, že sú z 15. storočia.Bývame vo veľkom meste, ale oni sú vždy zatvorení doma. Sú strašne konzervatívni, do osemnástky som musela byť stále do desiatej doma, teraz ak niekedy prídem neskôr ako o polnoci, tak už mi robia výčitky ,kde som bola tak dlho. Neni som už malé dieťa!
Mama povedala, že je vyslovene proti tomu, aby som uňho spala. (Chceme ísť na diskotéku v jeho meste) ... a teraz on zas nebude môcť vypiť ani pivo, lebo ma zas bude treba odviezť (ako vždy už tretí rok) domov spať.
Som zúfalá, že to nikdy neprestane, že pomôže len ak sa vysťahujem. Chodím ešte na výšku, takže na vlastný byt ešte nemám peniaze.
No nechcem si pokaziť vzťahy s rodičmi.
Rozprávať s našimi som sa pokúšala, avšak bezvýsledne. :o(

<>

pred 20-30 rokmi bola horsia doba, 5eraz ludia zacinaju so sexom o dost neskor... Ale kto vtedy nezil uz svoju dospelost, nepochopi a pise ze dnesna doba je moc urychlena :-)

zuzi74

kajka, ty si normalne objavila Ameriku:D

Samozrejme, ze sa mozu vyspat kdekolvek a kedykolvek a nepotrebuju na to spolocnu noc u neho doma v posteli...

INNGRID

Plný súhlas s RNG, za našich mladých časov to bolo úplne inak, ja som mala
mesiac pred svadbou a keď k nám domov
prišiel môj snúbenec /terajší manžel a sme spolu už 21 rokov!/ bol nútený u nás
nocovať /v našom rodičovskom dome/...t.j. boli
sme na jednej oslave ako hostia a ten môj bol z ďaleka....no proste každý z nás spal v samostatnej izbe, lebo nám obom by bolo blbé spať u našich v
jednej posteli pred oficiálnym dátumom svadby...krásna cudná-nie čudná!! doba.... a istú zdržanlivosť v tomto smere určite uznávam...

orol

Ak pevne držíš sexuálnu zdržanlivosť, tak to si mala povedať hneď... ak je to tak, tak máš pravdu Ty, nie rodičia.

seredka

Hej, platia mi školu, internát, ale robím aj ja celé leto. Nemám ani deň voľna.

Písala som tu ja niečo o sexe?

RNG

Ja som este starsi clovek, a veru nie som z 15 storocia a ja tych rodicov velmi dobre chapem. Ked zacnu dievcatra pravidelne sexualne zit, tak sa im znacne zmeni myslenie, to je cisto hormonalna zalezitost, proti tomu si velmi nepomozes, a nie kazdy to zvladne popri studiu. Vacsina dievcar a mnoho chlapcov pre to zo studia vypadne, aj ked sa nejedna o ziadne otehotnenie.Nuz to je statistika, nie moje vlastne nazory a zrejme toho sa obavaju aj tvoji rodicia, ktory pre tvoje dobro chcu, aby si studium bez problemov a za kazdu cenu dokoncila.
Dnes bez dobreho vzdelania je zivot financne dost ubohy, zialbohu.
Kedysi za mojich cias(nebopl to stredovek, to si mozes byt ista) si bez toho neustale tlaceneho sexu v televizii a casopisov dievcata na vysokej skole volili abstinenciu az do posledneho rocnika, inac to mnohe nezvladli a vypadli. Dnes je to o to tazsie, ze si akosi namyslate, ze ten sex za kazdu cenu musi byt najma po 18-tich rokoch, lebo o "nieco dolezite nenavratne pridete".
To je samozrejme uplna loz, pravy opak je pravda do zivota, teda ked nechcete doslova biedit na spodu spolocnosti, nespokojni cely zivot, ako mnohi, co zo studia pre rozne dovody vypadli.

Vidim to aj na tunajsich statistikach, kde ti co zacali sexualne skoro zit povacsine vypadnu predcasne zo skol a v zivote su nakoniec menej stastni, pre nizsie postavenie v spolocnosti.

kajka

ale preboha ludia ..ze ochranit ju pred tehotenstvom :D:D:D rozmyslajte prreboha ..

ved keby chceli,tak sa spolu pomiluju aj pred tou diskotekou :D:D a moze otehotnieť ,nemusi ani unho spat ,kebyze chcu ..boze ,tieto komenty :D