Kvalitný rúž na pery ktorý sa neotláča...

Príspevok v téme: Kvalitný rúž na pery ktorý sa neotláča...
mel6662

Ahojte dievčatá, zháňam nejaký dobrý rúž na pery. Zatiaľ každý, ktorý som si kúpila sa mi otlačil na zuby a dostala som sa tak do nie veľmi príjemných situácií. Vyskúšala som už veľa rúžov, no musím sa priznať že skôr z tých lacnejších značiek, teda rúž do max 5 eur. Jediný s ktorým som bola ako tak spokojná bol Lipfinity lasting lip tint od Max Factor ( fixka ), ktorý ma ale stál 10 eur. Jej nevýhodou bolo ale to, že mi vydržala veľmi krátko, rýchlo sa mi táto fixka vysušila. Zháňam teda nejaký rúž, ktorý vydrží na perách aj niekoľko hodín a neobtiera sa o zuby. Veľmi pekne ďakujem za každú radu kočky :)

kajalka...

hádam aj tri roky požívam to čo autorka článku MF ale nie fixku ale v takej krabičke je rúž tekutý a vedla toho je pomáda. Nanesiem rúž, chvilku počkám , ten ostane uplne suchy a potom pomádu. Vydrži naozaj aj 6 hodín a možete jesť, piť, neotláča sa na zuby a maju celkom pekné odtiene.

Danielle24

nuz, mne sa najviac z tych cenovo dostupnejsich pozdavaju ruze od L´Orealu (myslim, ze rada Colour riche). dost dlho vydrzia a maju velmi intenzivny a pekny odtien, co som si skusala v drogerke. ale je pravda aj to, ze ked sa testovala skodlivost ruzov jednotlivych znaciek, tak najviac toho nasli prave od L´Orealu a Clinique..

olivka30

nedavno som si kupila ruz z Pupy, stal 7,90, otlacal sa na salku, takze mi na perach vydrzal akurat tak cestu do prace :) ale za to je krasny, hydratacny a na perach vyzera pekne a nevysusa. keby som nepila, mozno by viac vydrzal ale to odskusane nemam. planujem si teraz kupit z Yves rocher,maju pekne odtiene a stoja od 7 do 12 eur, potrebujem syto cerveny, tak som zvedava ako budem spokojna

mel6662

No samozrejme rozumiem, že od takých rúžov nemôžem čakať zázraky. Chcela by som teraz investovať do nejakého kvalitného rúžu, preto som sa chcela poradiť. S rúžom od Max factor, Colour Elixir náhodou nemáš skúsenosti?

xxy

nuz.. a co si cakala pri ruzoch do 5 eur. dobre su lancome, prip. revlon. a taky co ti bude dlho drzat je vzdy vysusujuci.