Impetigo

RNG

Inac roztok si vyrabas sama kvapiek GSE a vody, obvykle odporucam 60 kvapiek do litra vody, co je zaroven spravna koncentracia na kvapky do nosa, oci, usi, na vyplachy a je to zaroven odporucena denna davka, pit po malych glgoch pocas celeho dna.
Nie naraz!!!

RNG

Dopplnkyn hladaj v doplnkovychn obchodoch, lekarne su na lieky.
Citrovital e uboha napodobnenina citricidalu, nema ani zlomok ucinnosti.
GSE si mozes objednat z roznych internetovych zdrojov viacere najdes cez Google.sk uvedenim rng, nazory kde sa ti objavia na strane, lebo tam administrator dovoluje uvadzat zdroje doplnkov. Na tomto fore zialbohu to administrator povazuje za nedovolenu neplatenu reklamu. Pozror na ine znacky GSE, ja odporucam len povodny vyrobok firmy NutriBiotic. Napodobneniny su otazne, casto ovela menej ucinne.

lenuška

roztok GSE som v lekárni nenašla, ale dočítala som sa, že sa na to podobajú kvapky citrovital, je tak? pomáha to? treba užívať vnútorne, alebo sa dajú aplikovať aj priamo na impetigo? neublíži to pokožke?

RNG

Na streptokoky a stafylokoky je ucinny aj roztok GSE. Na ucinok jeho zlozky citricidalu(33% citricidal) si mozete najst stare tabulky cez Google.sk uvedenim slova citricidal rng
Pre istotu som si tie tabulky zalohoval kedysi, lebo sa silam, snaziacim sa potlacit potravinove doplnky ako konkurenciu farmacii toto z netu podarilo pred par rokmi vymazat.
Na vysvetlenie jednotiek ppm, to je koncentracia v miligramoch na liter.
Napr na stafylokoky treba 2 az 6 ppm, tj ked tuto koncentraciu kdekolvek v tele prekrocis, stafylokoky, ktore sa tam nachadzaju su znicene.
Kedze ake na rozne nikroby treba rozne koncentracie, na vacsinu perobiotik treba ovela vyssie,. takze GSE s velmi sirokym, zaberom, sirsim ako atb nici rozne skodlive mikroby, pricom neznici zvacsa probiotika, tj neznizuje nasu imunitu. A ucinkujem aj na mnohe atb rezistentne mikroby, najma sa jedna o candidu a plesne, ale aj nakazy ako VRE, MRSA a clostridium difficile, co su postrachom nemocnic(nocosomial), lebo znicenim probiotik ich atb nepriamo podpori.

llek

Sice to nevidim, ale mozno ta mast nie je dostatocne ucinna. Fucidin je antibioticka mast a nemali by sa tvorit nove lezie. Asi by som radsej isla znovu za doktorkou. Impetigo je pliaga infekcna. A este by bolo dobre dat si spravit cez prakticku ci ORL dat si urobit vytery z nosa a hrdla, ci tam nesdi zdroj.

lenuška

bola som na kožnom a povedala mi, že ide o impetigo. Predpísala mi mastičku Fucidin,ktorú si mám natierať týždeň. užívam už 5 dní, trochu to pomohlo, ale ostal mi tam ešte veľký ružový fľak okolo ktorého sa mi robia také malé zapálené pupáčiky, tak neviem, či mám ísť znovu doktorke

llek

Musis ist na kozne, lekarka ti spravi aj ster z postihnuteho miesta, aby bolo jasne, ci je to streptokok alebo staphylokok. Predpise ti antibiotcku mast.Ak to nebude dostatocne ucinne, treba to preliecit tabletokovymi antibiotikami. Impetigo je sice bezna infekcia, ale velmi velmi nakazliva a nie je to uplna sranda. Bez antibitickej liecby to neprejde