Ako zohnať liek na lekársky predpis??

Dodo5

Ahojte, lekarnička v Lekarni Levandula na Nobelovej 34, BA pri Istrocheme vam preda vsetko aj ked nemate predpis a ked nema, zozenie. Skuste

pan d.

To asi tazko, ale mozes ich obabrat. Chod do lekarne a povedz im, ze im recept do mesiaca prinesies. Tak to robim ja, akurat, ze ja im ten recept potom prinesiem a doplatim.

philips

Keď si ho už bral, tak zrejme na predpis. Vypýtaj si to od lekára. A načo ho potrebuješ? A tie tvoje "blbé reči" sú snaha, aby si si uchoval zdravie čo najdlhšie...

problem2012

Som vedel čo tu budete mať za reči. Ten liek som bral už milonkrat, takže je jasné, že mi uškodiť nemôže, keď neuškodil doteraz. Veď nejako si ho už zohnám.

Carie

No suhlasim s tym, co tu bolo povedane. Ako mnohe lieky sa daju kupit cez internet zo zahranicia, bez predpisu, su ale strasne predrazene. Neviem ci aj tento tvoj sa tak da. Ja som takto este nic nekupovala, ale pozerala som to. Napis do vyhladavaca nazov lieku + buy

philips

Ak ti ho už náhodou niekedy lekár odmietol predpísať, tak asi vie prečo. Antibiotiká si sám naordinovať nemôžeš. Teda môžeš, ale riskuješ enormne so svojím zdravím.

2bodka

Ordinovat si antibiotika bez vedomia lekara je hazard s vlastnym zdravim. Ak mas zdravotne problemy, lekar vie, co ti predpisat, ak ho chces "posunut" niekomu inemu riskujes velmi vela, nikdy nevies, ako dana osoba na latku zareaguje.

Takze najidealnejsi sposob je navstivit lekara s danym problemom a on ti uz predpise co treba.

nicolette

a čo tak si ho predpísať, normálne legálnou cestou? v lekárne ti ho určite nedajú, je to silné antibiotikum, myslím, že by ti ho mohol predpísať aj všeobecný lekár. je to najľahšia a najrýchlejšia cesta. veľa zdravia!