Poistenie pre prípad diagnostikácie rakoviny ženských orgánov

llek

Vy si tu tak trochu pletiete pojmy. Pokial ide o diagnostiku a liecbu nadorovych ochoreni, ci uz gynekologickych ci akychkolvek inych, na to nikto z vas nepotrebuje pripoistenie. To co je potrebne, to sa poskytne kazdemu, kto si plati normalne zdravotne poistenie. Vy ani nemate predstavu, co stoja vsetky tie vysetrenia ci liecba, ktoru pacienti s nadorovymi ochoreniami dostavaju, ved nikomu z vas nepridu za to domov ucty, preplaca to zdravotna poistovna.Zdravotne poistenie nikde na svete ale neriesi finacne problemy, ktore cloveku vzniknu v suvislosti s nadorovym ochorenim (ze je na PN a podobne|

2bodka

Skor mi pride smutne, ze na to, aby sa cloveku dostala pomoc, musi sa dat poistit a to i napriek tomu, ze si vsetci povinne platime verejne zdravotne poistenie.

Ivka 1

Presne tak ako píše Peter , nemusí ísť hneď o poisťováka, naopak je len dobré ak je verejnosť informovaná, že existujú aj takéto možnosti. Veď naše zdravie je náš najväčší majetok a ten si dávajú ľudia poisťovať. Tak prečo nie zdravie ?

peter54

neviem preco hned ta reakcia ze niekto musi hned byt poistovak ktoremu ide len o premie kvetinac nemysli si ze vsetci robia svoju robotu len preto aby ziskali co naj´viacej obeti neveril by si ale ked urobis svoju robotu zle a poistis cloveka ktory ma zdravotny problem a ty ako poistovaci poradca sa stym stotoznis mozes prist o licenciu a dokonca byt trestne stihany takze nemusis hned prehnane reagovat pekny den

kvetinac

viem to, len nechapem, co chces touto temou naznacit. Ze si poistovacka s uzasnym poistovacim produktom a potrebujes zopar obeti, aby si mala nejake premie? Je jedno, ze maju rakovinu, hlavne nech sa poistia?