Napísať mu alebo nie?

Príspevok v téme: Napísať mu alebo nie?
lenuška

ahojte...už dlhšie sa mi páči jeden chalan...myslím, že aj ja som ho aspoň trošičku zaujala.....stretávame sa v podniku, kde robí , ale iba sa pozdravíme...teraz som ho videla vonku so psom...chcela by som s ním nadviazať kontakt, tak som mu chcela napísať na facebooku, že videla som ťa tam a tam , bol si to ty? alebo niečo v tomto štýle....myslíte, že to bude moc trápne? mám alebo nemám? mám síce 23 rokov, ale som trochu hanblivá, lebo si nemyslím o sebe, že som pekná baba :(((

komunikace

Čo sa mi môže stať, keď poviem, že . . .ako v tej pesničke. O nič nejde, daj sa s ním pekne do reči, buď milá, nevtieravá a vyklop to na neho! Možno bude v šoku, ale minimálne bude o Tebe premýšľať. Všetko bude tak, ako má byť, nemáš čo stratiť. Muži sú niekedy hanblivejší ako ženy, možno mu to celé uľahčíš . . . veľa šťastia prajem.

jahodka123

Neviem, ja by som sa asi cítila trapne, keby som mu hentak napisala.. Skús to inou cestou. Daj sa s nim do reči v tom podniku, nie cez trapny FB. Chce to viac odvahy, ale keby sa to aj malo niekam vyvinúť, nebudete spolu chodiť predsa cez FB :) Tieto sociálne siete ničia schopnosť komunikácie medzi ludmi...

Carie

Vzdy ked mas z niecoho strach, predstav si, co najhorsie sa ti moze stat a zmier sa s tym. Tu sa ti najhorsie moze stat, ze ta odmietne. No a co, mozes mat potom aspon dobry pocit, ze si to vyskusala a ze to vies naisto. A chlapov je dost :-) Nema zaujem jeden, bude mat druhy.

nathalia09

lenuška,ved ak máte obaja psov,tak máte o čom viesť rozhovor-ved začni o psovi,napr,ako sa volá,ako ho má dlho,či ho počúva,a atk,a ked nebudeš vediet čo a ako dalej,len povedz že už musíš ísť-možno aj on sa niečo opýta............takže???

honolulu22

možno je zadany a preto s tebou nezačal komunikovať ako prvy. Keď venčil psa a otočil sa....ale napíš mu inak sa to nikdy nedozvieš. Nejak začať musíš. A rozhodne nemáš čo stratiť len získať!

lenuška

tak ja viem,ze FB neni nic moc,istym sposobom je to trapas...ale zas to,ze som ho videla,je zamienka mu napisat a zacat nejak komunikovat....ci? ja som istym sposobom hanbliva,aj ked by si to mnoho ludi o mne nepomyslelo...a dvovodom je vyzor,zial prave uprostred nosa mam jazvu,tak ma to ako dievca debta,ked je vsade okolo tolko krasnych bab :(

report

Rob ako sa cítiš. Aj tak sa musíš naučiť komunikovať, tak skusaj všetko čo zvladnes, a pamataj že lepšie jr robiť chyby a zazivat trapasy ako nerobiť nic.

Carie

lenuška nenechaj sa odradit, nemusis sa spravat tak ako sa spravaju ti, co ti tu pisu. oni mozno maju velke sebavedomie a nerobi im problem oslovit opacne pohlavie a hned s nim flirtovat. ale su aj hanblivi ludia a to nielen zeny, ale aj muzi. a mozno aj on je. takto sa budete stale obchadzat a ani jeden nenajde odvahu toho druheho oslovit. pritom by mohlo byt vsetko inak! kludne mu napis na fb to, co si tu napisala, fakt na tom nie je nic zle ani divne. a tie baby podo mnou si nevsimaj, ked je niekto sebavedomy a ukecany nikdy nepochopi take osoby ako sme my.

Carie

Kludne mu napis na fb, nic na tom nie je. Druhym sa lahko hovori - oslov ho, porozpravaj sa s nim, ja som tiez skor hanbliva a tiez s tym mam problem. Ale ked mu napises na fb, nic tym nemozes stratit, uvidis ci a ako ti odpise.

shy

Tiež si myslím, že keď už sa osobne poznáte, načo strácať čas na fejsbuku...

Keď už tak, malo by to byť naopak, že sa ludia najprv spoznajú na nete a potom sa normálne stretnú...

Treba sa učiť komunikovať, ale tak sprav ako chceš ;)