Ako dlho?

cwrbka

no minimalne do 15 urcite :)
ked sa na to budes citit, nic netreba robit ani nasilu, ani zo zvedavosti..mna mamina ucila, ze mam "ist" s takym, co si o nom myslim, ze ked sa stane "nehoda" a malo by byt babo, bude sa spravat ako normalny chlap a postavi sa situacii ( v preklade- nezasunie a neodide). ja som mala svoj prvy sex v 19tich, s byvalym, a dokonca lutujem, ze som este nepockala par mesiacov na terajsieho priatela..moj prvy sex bol priserny, vzdy som cakala, kedy to uz skonci..ale to je uz o inom..:)))

salena

kedy len ces mojaaaa mas jedno... aj tak ich postriedas za svoj zivot ze je to aj tak jedno... a sex prospieva celeeeeemu telu... len si daj pozor na choroby a deticky :)

lina

Ramirez - tak to môže napadnúť iba takého ako si ty. deti v tom období ako píšeš ty, môžu vedieť, že to slúži na cikanie.

aaa21

spoznaj ho najprv,ked ti to doteraz nevyslo s chalanmi,tak mozno to fakt bolo v tom.ked chces aby to vydrzalo dlhsie tak ti na nom musi zalezat a musia tam byt city inak nevidim dovod v tom aby ti zalezalo na tom aby vam to dlhsie vydrzalo.takze daj si cas.neviem kolko ste spolu,neda sa urcit kedy je ten spravny cas.ked mu budes verit a budes ho poznat dost na to aby si vedela ze nezduchne.-)

mariena

Ahojky mám 19 a spala som pred ním s iními a vždy to dopadlo tak že to skončilo mohlo to byť aj v tom že som sa s ním vyspala skoro. Preto sa pýtam. Ďakujem že ste odpisali.

aaa21

tak to zalezi od citov k nemu.ked je to tvoj prvy chalan tak si dobre rozmysli a daj si cas kym s nim nieco budes riesit.a ked si mladucka tak casu mas ver dost a aj cas na to aby si spoznala co je zac a ci to stoji za to ..