Priatelovi sa pacia velmi stihle zeny

Carie

Ja som na toto uz moj nazor pisala, chlapovi sa mozu pacit aj ine zeny, ale ked ide so svojou priatelkou mal by prejavit aspon taku slusnost voci nej, ze aspon vtedy nebude cumiet. A hlavne ked vie, ze jej to vadi. Ako ja som mala v zivote uz par chlapov a rozhodne to nie je tak, ze cumia vsetci. Skor vacsina na druhe zeny nech boli akekolvek modelky vobec necumela a ti co cumeli, mali vseobecne aj ine vady a neboli dobri partneri. Ked sa nevie ovladat ani ked ide o cumenie na druhu zenu, myslis ze sa bude vediet ovladat ked mu taka roztiahne nohy? Myslis ze jej povie: "Ale ja s tebou nepojdem lebo mam doma priatelku ktoru milujem. Nie je sice moj typ, je trocha pri sebe a je to taka skaredsia tuja, ty si dokonala, ale ani tak s tebou nepojdem lebo jej by to ublizilo vies?" Neberie ohlady na to co ti ublizuje ani pri cumeni a rozhodne to nebude robit ani pri sexe.

kajka

myska opäť ?:)

ešte napis,ze ti povedal,ze ako su tuje :D
a ja sa tu hodim o zem :D:D

no ale to je normalne ,proste ...chlapovi sa pacia modelky -vsetkým chlapom ! bez vynimky ..proste obdivuju ich postavy ..
ale ja tiez nemam najidealnejsiu postavu,par kg navyse ,ale naozaj len asi 3-5 ,ale vidno to,a partner mi povedal tiež,ze " vsak schudni no " ,nebol by som odveci mi povedla ,ja som vtedy mala take nervy ...tak naco je so mnou ?????:( citila som sa priserne,ked chce,aby som schudla :(/ je to desivy pocit

doubledog

myska si asi robi nejaky prieskum na psychologicku pracu s temou:
"Riesenie problemov cez internetove fora z perspektivy europskej integracie."

mozno za to dostane PhD, tak sa, mili prispievatelia, trosku posnazte.

BcMia

Bože, Ja tiež vravím že sa mi páčia chlapi s tmavými očami, tmavými vlasmi ale slabosť mám aj na sexy černoškov čokoládky :D :D a napriek tomu vždy skončím s modrookým plavovlasým a som našťastnejšia. Mala som priateľov, ktorí boli na blondínky ale pritom ich frajerky boli väčšinou brunetky, vrátane mňa. Čo na tom že sa niekomu niekto páči. Koľko vecí s nám páči no nemusíme ich mať pretože máme iné a lepšie. Páčiť sa mu môžu no vybral si teba a láska je silnejšia ako len to že sa mu páčia nejaké typy. Ja by som takéto komplexy nikdy v živote neriešila.

arman

Pocujte, a ked budu prispievat baby zo skolskeho servera s rovnakou IP, tak tiez ich budete upodozrievat, ze to je ta ista osoba, zrela na psychiatra, co? :-D