Tatralandia vs. Aquacity Poprad

pipidlha

No presne, ten personál, takže to nebol len môj dojem. A tie rady, ja som radšej tie veľké tobogany ozelela ako tam toľko čakať. Su tam aj take menšie, kde toľko necakas.

xxy

zalezi, co ocakavas.. ale u mna poprad.. tatralandia nema zmysel, ale pokial chces viac cakat v rade ako sa smykat, a nevadi ti super ochotny personal, tak smelo do toho.

nnn

ahoj jednoznačne u mna poprad :)

mala som možnosť vyskúšať aj to aj to.

Každý aquapark je uplne iný.

Poprad máš tam kľud super bazény teply, vonkajší vnutorný, samé bublinky vírivky :), taký relax oddych. Večer je tam laserová šou nádhera to je v bazénoch, i bar v bazene su krasne to tam je. aj tobogany su tam ...

Tatralandia je uplne iná. Je to tam aktívne samé tobogány ... Je to super len je tam totalne zlá organizácia.. Zaplatíte si vstup celodenný 30 eur.. a každý tobogan má asi fakt mi to pripadalo ako keby mal 5 nafukovačiek (len na nafukovačke sa môžete spustiť dole) a asi tak 45 minut ste čakali na tu nafukovačku aby ste sa spustili dole zaminutu a zase ste mohli na novu nafukovačku čakať 45 minut... a ak ste chceli ísť že skôr tak ste si mohli doplatiť 2 eura na jedno spustenie na taku ružovu že expres.

Ale zase saunový svet tam bol krásny.. v tatralandii ten wellnes bolo to tam pekne spravené veľa saun.. sice podmienka že len v utierkach nahí... a do bazenov nahí.. ale páčilo sa mi to ..