Muzske prehananie o "zenskych koristiach"

Príspevok v téme: Muzske prehananie o "zenskych koristiach"
diana1982

Chcem sa spytat, mam priatela ma 32 rokov a tvrdi ze mal okolo 20 zien. Viem ze kedysi mal aj 2 dlhodobejsie vztahy parrocne. Mne sa ale nezda zeby to mohla byt pravda, teda nezda sa mi taky skuseny. Napr. ked sme sa prvy krat milovali tak zostal velmi prekvapeny ze som nespokojna a chcem "druhe kolo" akoby ani nevedel zeby existovalo druhe kolo... teda je to pekny a pritazlivy muz teda mohol by ich mat aj viac ale usudzujem iba z tej praxe...myslite ze iba prehana aby urobil dojem ako muz??? Co si o tom myslite???

ajajja

diana1982, nie je to zas až také divné, že v jeho veku mal 20 žien. Čo je na tom? Teda netvrdím, že je ok mať toľko sex. partnerov ale je to reálne. Hlavne keď sama píšeš, že mal len dva lhodobejšie vzťahy. A presne ako tu už bolo spomenuté, určite to boli nejaké " jednorázovky " a tam veru skúsenosti nestihne nadobudnúť :)

diana1982

pod pojmom skuseny si predstavujem muza ktory vie co chce zena. samozrejme ze sa zena od zeny odlisuje ale skuseny vie pochopit po com zeny tuzia vo vseobecnosti...

diana1982

tiez si myslim ze sa najviac clovek priuci pri dlhodobom vztahu, moze pokracovat tam, kde "vcera prestal" ale tiez by som cakala ze ked mal niekto 20 zien tak asi toho bude viac vediet...to je jedno.... teda pridavaju si muzi na pocte zenskych koristi al. nie a hlavne - co ich k tomu vedie???

ciernovlasa1

noo ale i tak som nepochopila...:) ako si ty predstavujes skuseneho napriklad,ked za jedno kolo prestrieda 10poloh? to som en akoze priklad uviedla ..:)

M 25

u mna je to hlavne v tom význame, že vie, čo má žena rada, nie čo on .. má rôzne praktiky, rád experimentuje...atd

M 25

najlepšie sa človek priučí v dlhodobom vzťahu .. to je logické .. častým striedaním partnerov sa nič na tom nezmení .. len sa zvyšuje počet žien, nie skúsenosti ..