Výtok

Príspevok v téme: Výtok
lils

ahojte ženičky, už od začiatku svojej menštruácie, ktorá bola v 13 rokoch aspoň mam taký pocit, že odvtedy mávam biely výtok, ktorý je mierne zahustený, je ho podla mna priveľa, má rôsolovitú konzistenciu, nesvrbí, nezapácha ale je po celý menštruačný cyklus rovnaký. niekdy normálne cítim ako zo mna " vyletí" von .
neskutočne mi sťažuje život, nemôžem mať iné nohavičky ako čierne , pretože keď " nečakane" zavíta von mávam na nich akoby mokrý fľak, čo samozrejme nepôsobí dvakrát príťažlivo.
vystriedala som dvoch lekárov, výsledky negatívne, preliečenie rôznymi vaginálnymi probiotikami, a krémami a výsledok žiadny. máte podobné skúsenosti? alebo nejaký trik.....už som zúfalá.....

Charlotte viii

Ahoj!
Prosim pomozte my este nemam menzes
ake stale mam vytoky su lepkave,ptiesvitne a cudne zapachaju ,,vyliezaju'' my s posvy kazdych 10 minut co to znamena?Myslite ze je to zaciatok menstruacie?

Nena271

Na akékoľvek ženské problémy (výtoky, zápaly, svrbenie, pálenie atď.) pomáha REBRÍČEK OBYČAJNÝ (ľudovo myší chvost). Akonáhle cítim, že niečo nie je OK, nasadím rebríčkovú kúru a za 1-2 dni som fit. Už vyše 10 rokov som vďaka nemu nemala nijaký problém a nemusela som zájsť ku gynekológovi (s výnimkou pravidelnej ročnej kontroly).

Vyzerá takto a rastie takmer všade (samozrejme treba ho zbierať mimo dosahu áut):
www.zdraviezbozejlekarne.sk

Ja osobne zbieram iba listy. Počas celého roka okrem zimy používam čerstvé listy, v zime sušené (rebríčkový sypaný čaj sa dá kúpiť aj v lekárni; btw. vo varných sáčkoch ho nepoužívam).

KÚRA:
3x denne rebríčkový ČAJ (za hrsť listov, alebo 3-4 čajové lyžičky sypaného čaju).
Nechať vylúhovať v 2 dcl vody, 10 min a potom ho precedený vypiť kým je teplý.

1x denne (večer) KÚPEĽ.
V hrnci necháme zovrieť vodu, odstavíme hrniec, dáme tam 2 hrste listov alebo 5 plných polievkových lyžíc sypaného čaju a necháme 20 min vylúhovať. Potom precedíme odvar a nalejeme do vane. V kúpeli treba sedieť min 20 minút.
(Vaňu naplníme vodou tak, aby keď si do nej sadneme, boli vodou zakryté ľadviny.)

Táto rastlinka je skutočne zázrak, veľmi odporúčam všetkým ženám, ktoré majú akékoľvek ženské ťažkosti.

rada66666

tiež som s tým mala problém..u lekárov som samozrejme nič nevyriešila..používala som aspoň intímky, aby som necítila ten strašný pocit vlhkosti..no časom to nejako pominulo, nič som pre to nerobila..a myslím, že je to prirodzené a nič s tým nenarobíme..teraz sa mi fliačik na nohavičkách objaví raz za čas, aj to vtedy, ked ovulujem..asi som vám nijako nepomohla, ale "trpezlivosť ruže prináša" :))

Mariaa

Dobrý deň alebo pre niekoho Ahoj ...Ja to mám pekne dva roky tieš mi to pekne lezie na nervy ...Rada Nosím tangáče ..A popri tom neznesiem nosiť imtimky ...Ale je mi to neprijemne ..Ked idem na VC a vidím tam bielý flak ..Ide ma rozdrhnuť od nervou ..Každý deň si čitám niečo o tom ako sa toho zbaviť ale nič mi nepomáha ..A u gynekologa som ešte nebola ...A ako ták čítam tak mi to ani nepomôže ...

Drobbec

Ahojte a Dobry den,chcela som sa spytat co to znamena ked mam staly vytok,ktory je bezneho sfarbenia ale obcas aj zapacha..co mam robit? Bola som aj u gynekologicky a nc mi nepovedala len,ze je to normalna vec.popravde mne to ale vadi hlavne pri oralnom sexe,vtedy sa citim velmi vlhka a citim aj nejaky vytok .co to znamena?

rianah

ja mam zas ten vytok brutalne kysly, parter povedal ze som ako citron tak nechapem co to moze byt, ked vytiahnem prst von z posvy len tak zo zvedavosti bol cely lepkavy obaleny tym hnusnym vytokom kyslym

M 25

tak to tak asi má byť .. ked lekári tvrdia, že ste zdravé, nič iné nepomáha...

tak len nosiť intímky a nezameriavať sa tak na to..

rianah

lils- kupovat pripravky naslepo a lieky ak nemas stale stanovenu pricinu vytoku je podla mna zbytocne, ja som vyhodila tisice za drahe globule, kremy, gely, vyplachy, oplachy, bylinky a nic nepomohlo...(

lils

viete napadlo mi ze farba môjho vytoku byva skor do zlta je možné žeby to bolo sposobene tým čo jem ale vlastne vždy je viac žltý ako biely...keďže som brala hak teraz už neberiem ...stale sa mi upravuje cyklus tak niekedy tam mám akoby trošku krvi....je to ok? stale sa tým pádom bavíme o tom istom? hm je to asi hlavne veľmi subjektivne....a rianah neboj sa nič nepôsobí hneď...:) tak možno to pomoze aj Ja to vyskusam....hneď zajtra idem kupit....