Ochlpenie v dôsledku holenia

Príspevok v téme: Ochlpenie v dôsledku holenia
jane4236

Trápi ma jeden možno kuriózny problém. Pri bežnom intímnom holení som náhodou vyšla žiletkou aj na oblasť zadku, konkrétne na polky. Veľmi ma trápi, že mi tam v dôsledku toho začali rásť hrubé chlpky ktoré som pred tým nikdy nemala. Teraz sa musím holiť na zadku ako chlap a je to hrozný pocit. Viete mi poradiť nejaký prípravok na zjemnenie tých chlpkov, alebo respektíve ako to vrátiť do pôvodného stavu?

meliki

Ahojte. ja mám doma lasérový epilátor tento: -odkaz odstránený- a som s ním úplne spokojná ..- jasné že výsledky neuvidíte po týždni, ale chce to trpezlivosť, keďže to nie je také silné ako v salóne.. keby bolo tak by sa asi polovica žien kvôli kráse a hladkej pokožke dopálila))

M 25

pokial tam nemáš hotový prales, tak si to nevšímaj.. velmi sa sleduješ a zbytočne sa trápiš kvôli takejto prkotine :D

jane4236

no samozrejme, lebo ked ti chlap chce chytiť zadok cítiť to tam , pred tým som tam asi ako keby ani chlpky nemala a neviem prečo som tam zašla žiletkou teraz tam mam rovnaké chlpy ako inde na intímnych miestach kde ale majú byť :/

jane4236

No neholím si polky ale iba od intímneho miesta ako začína kúsok zadku. Ja som tam dajak vyšla lebo aj okolo vagíny sa zvyknem holiť a dostala som sa tam. MAGY to s tým krémom veet máš odskúšané? Alebo má s tým niekto skúsenosti?

Magy

niekedy sa tento problem "hrubsich" chlpkov po oholeni da vyriesit depilacnym kremom Veet. obsahuje chemikaliu, ktora narusuje strukturu keratinu, doslova ju rozleptava. chlpok nad urovnou pokozny zlikviduje (rozpusti) a tam, kde z koze vylieza, ho akoby roztavi. tym padom konce chlpkov pri takejto chemickej depilacii budu zmaknute a "zaoblene", co sa sice nevyrovna postupnemu zjemneniu ako pri normalnom raste, ale rozhodne je to velky rozdiel oproti tomu, ako su ostro zrezane vdaka holeniu.

twiggy

ja ked som bola mensia s prvykrat som sa holila zašla som si tiež na miesta kam som nemusela...teraz si ich holim tiež a kašlem nato :)

M 25

prestan si to všímať .. o nejakú dobu na to aj zabudneš .. zastrihávaj si to, alebo čo ..

teda neviem ani, v ktorej presne oblasti to máš