Ja,moja dcera a chudnutie - kalorie

oli125

Helus, no ja idem uz so svetom zdravia stvrty mesiac a zo svojich povodnych 74 kil mam 68 a vaha stale klesa, z coho sa tesim. okrem zmenej stravy som zacala viac chodit pesi, ovela menej pouzivam mhd a z casu na cas chodim cvicit. Ale je to predovsetkym o strave a sebadiscipline. Ono ale vsetky zaciatky su tazke a telu chvilu trva, kym si uvedomi, ze je na inom rezime. Drzim ti palce :)

Helus

Oli 125 aj ja navstevujem svet- zdravia vysledky sa mi zlepsuju,ale zatial po mesiaci som nic neschudla,a mam jedalnicek podla nich.ty si kedy nzacala chudnut ja mam 67 kil,a nic mi nejde dolu.A cvicis aj,alebo si len na zmenenej strave.

Makaková

Ano..1456 KCal.. som zabudla že ešte treba číslo vynásobiť 4,2 aby to vyšlo na KJ..čiže je to 6115 KJ.. Hm ale tieto vzorce sú asi nejaké staršie teraz som našla ten čo si spomínala že tam píšu až od 18 rokov,takže neviem či na tom eku až tak záleží..a pokial chceš zdravo schudnuť 2 kilá za mesiac malo by sa z energie ubrať o 2000 alebo okolo 2200 KJ myslím :)

vaness010

Makaková dakujem,skusim :)
O koľko menej,nech to nepreženieme?

oli125 hmmm a kde konkretne ti ho zostavili?Platila si za to?

oli125

ja som mala podobne problemy so synom, mal nadvahu. je tazke sklbit pracu, kruzky syna a zdrave stravovanie. ale kedze som sama nevedela nastavit synovi jedalnicek, povedala som si, ze stavim na vyzivovych specialistov, ved zdravie mojho dietata je na prvom mieste. v poradenskom centre Svet zdravia zostavili pre syna specialny jedalnicek na mieru a on pekne pomaly chudne, z coho mam velku radost :) potom sa sa na to dala aj ja a kila, co som dlho po porode nemohla zhodit sa pomaly stracaju, takze odporucam v takychto pripadoch zverit svoje zdravie do ruk odbornikov.

Makaková

Nezáleží od veku .. výpočet pre ženy : 655 + (9,6 x kg) + (1,8 x výška) - (4,7 x vek) = ..... výjde ti výsledok a ten vykrátiš ešte s fyzickou aktivitou čiže buď : sedavá (1,2).. pohyb 2x v týždni(1,375).. pohyb 4 v týždni(1,5).. Pohyb 6x týždenne(1,7) ... a výjde ti kolko by si mala denne prijať kalorii a pri chudnutí teda príjmať o niečo menej..