Super telove mlieko

kristinocka1

ked som zila v DE oblubila som si znacku Pure elements a ostala som jej verna aj po navrate- telove mlieko mam od nich a je skvele ale raz tyzdenne si doprajem aj peeling a na pokozke to hned vidno tak mozno to je kombinacia tych dvoch veci:-) peeling je s jojobovym voskom tusim

cicilka

takych kremov je naozaj vela a kazdemu sa paci ina vona, takze najlepsie bude ked behnes do drogerii povonias kremy a vyberies si taky ktory sa tebe paci

gastanko2016

mne sa najviac osvedčilo telové mlieko Vichy. Super hydratuje pokožku a príjemne vonia. Dokonca som mala raz malý ekzém na nohe a po natieraní mi zmizol. Je to fakt dobrá kozmetika.

sona30

ahojte,

sususu
prosim ta ake teraz pouzivas telove mlieko, kedze ten Dove v kelimku zrusili? lebo nakoniec som si ho oblubila aj ja, ale uz ho nedostat.

diky

meri.m

Ja si väčšinou kupujem Garnier biely alebo zelený - nevstrebáva sa mi úplne, ale je jeden z tých lepších (pre mňa). Nedávno som vyhrabala dvojfázový telový olej Oriflame - bola som milo prekvapená, lebo inak mi ich telové mlieka nevyhovujú, skúsila som ho aj na tvár, celkom sa vstrebal a nemala som ani mastnú pokožku, ani sa mi nerobili šupinky. Jediný problém je, že sa už nevyrába.
Keď som mala suchšiu pokožku, používala som celkom úspešne aj detské oleje. Akurát pozor na Johnson&Johnson, z kamilkového sa mi vyhodil ekzém.