Pichanie pri srdci pri hlbokom nádychu

Príspevok v téme: Pichanie pri srdci pri hlbokom nádychu
bolestiva

Včera večer som ležala a ako som sa postavila, z ničoho nič ma začalo bolieť rameno a tak ľavá strana pri ruke, záležalo od polohy, v akej som sa nachádzala, niekedy som to cítila a niekedy nie. A od dnes rána, keď sa hlboko nadýchnem, tak cítim bolesť pri srdci asi. Neviete, čím to môže byť?

Karol90

Bolesť pri nádychu môže byť od chrbtice, ale môže v tom byť aj zápal svalu alebo iných medzirebrových častí. Napríklad, ajchrupavka rebier môže byť zapálená, niečo je napísané aj tu: zdravoteka.webnoviny.sk. Môže to vzniknúť po vysokej záťaži, ale aj pri dlho trvajúcom zaťažení, nesprávnej polohe v ľahu, sede. Ak sa mení intenzita bolesti vzhľadom na pohyb, tak asi v tom nebude srdce. Aj keď, pri nádychu môže byť bolesť aj pri zápaloch dýchacieho systému. Hlavný je údaj, či je to po zmene polohy, pri pohybe, pri nádychu, po námahe a podobne... Je toho viac, ak to pretrváva treba ísť určite k lekárovi. Pekný večer

hatalita

Dnes.od rana.ma.strasne.picha.na.lavej.straneaz cely.orsnik.bola.som.na.ekg.bsetko v.poriadku.aj.pluca.aj.u.kardiologa...co to jr?

trimpka

Už dlhší čas ma bolí pri srdci.Či pri nádychu alebo aj inokedy. Neviem čo s tým mám robiť. Niekedy ma bolí aj na opačnej strane ako je srdce. Viete mi poradiť čo by som mala urobiť?