Pysky ohambia

Príspevok v téme: Pysky ohambia
maxalka

Ahojte, prosim Vas, pomozte mi, mam 18 rokov, a mam dost velke pysky ohambia, ako keby vytahane ci co.., a dost sa za to hambim, takze vas prosim o radu.. Chalani, nevadi vam ked to dievca ma? A baby, vy to mate tiez niektore..?? Lebo nie som spatna, aspon myslim, ale hambim sa mat pre tuto vec s niekym sex..

janekMY33

poviem ty to asik tak muzi su prasata ty to strcia aj do orangutana tak preco nie aj do dievciny v velkimi piskami???A za druhe niektore si to schvalne natahuju lebo sa to niektorim muzom paci

kikaaa

ja mam tiez velke pysky a najskor som sa bala ze to nieje normalne ale tiez som sa s tym zmierila a porozpravala na tuto temu aj s kamoskami a zistila som ze to mam skoro kazda druha baba... teraz je to v pohode... ale pocula som ze su aj taky chalani, ktorym sa to nepaci... no niektory to žeruu :)

hanicka

ja mam vacsie pysky, nie ze by mi nejako extremne trcali ale len tak troska, su v pohode myslim, ked som bola s jednou holkou tak ta ich mala tak male ze som sa normalne musela pozerat kde mam dat jazyk, neboli jej vidiet pomaly ani pysky ani klitoris...nepacilo sa mi to

papuch

praveze ja mam rad velke pysky, s ktorymi sa da pohrat, je to dobre pri oralnom drazdeni aj pre dievca, lebo ma tam toho "dost", praveze horsie su take tie miniaturne kusky kožičky, s ktorymi sa nic neda. byvale mali velke male aj velke pysky ohanbia a bolo to super, jedna mala take male a nebolo to take rozkosne. takze sa urcite mas na co tesit :-)

hormon

Som chalan a vacsie pysky niesu ziadny problem, neviem preco to vlastne riesis, kazda zena ma inú vagínu, ale myslím, že chlap nato nepozerá, jednoducho to zahod za hlavu, je to uuuplne normalne a nemusis si koli tomu robit starosti =)