Ma 23. Stava sa z neho alkoholik. Milujem ho

Príspevok v téme: Ma 23. Stava sa z neho alkoholik. Milujem ho
jankabalokova

Ahojte.
Chodím s nim 5 rokov.Ked sme spolu začali chodiť, tak sme chodievali na diskoteky a s partiou sme toho stále co to popili.Bola sranda, boli sme puberťaci a vyvádzali sme ako každý. Pil veľa, ale nevadilo mi to, pretože som si myslela že ho to prejde , ked dospeje , tak ako to prešlo mna. Ale mýlila som sa.Sme dospelý ľudia. Vadi mi ze na kazdej akcii alebo na navsteve alebo len tak ked ideme do baru bezdovodne sa opije.
Milujem ho, a planujem si s nim buducnosť. Jednoducho nechcem aby pil, pretože vystraja somariny, nevšima si ma a raz na chate pil 5 dní v kuse,ignoroval ma,hned prvý den sa so mnou rozišiel.No dva dni po chate, ked bol triezvy prisiel sa mi ospravedlnit,ze bol opitý.Ze ma chce .Vravela som mu že mi to vadi, ale stale si najde nejaku vyhovorku typu: ved sme na chate, ved kamarat prisiel z Talianska, ved uz som sa dlho neopil, potrebujem sa vyventilovat, ved oslavujeme....
Myslite si, že mu mám dať na výber bud ja alebo alkohol? Alebo ako mám pomoct sebe, nasmu vztahu, jemu??? ...

holly

Jednoznačne mu daj kopačky! Ak by si s nim šla do manželstva nič by ti to nepomohlo. Keď je alkoholik manželstvo ho nevylieči ak to on sám nechce.

doubledog

ano, jasne, ze mu mas dat na vyber.
ale na tom vybere musis trvat aj v pripade, ak si vyberie alkohol, a nie teba.
ale to ty neurobis.

xxy

mila janka, tvoj priatel je ozran. pre dobro svojich buducich deti sa s nim nedavaj dokopy. ked ti uz nezalezi samej na sebe, tak aspon mysli na to, akeho otca planujes pre svoje deti. on sa alku nikdy nevzda a moze ti poslubovat aj modre z neba.

macik

pad d. ked si vykreslil vasu rodinnu situaciu,tak normalne :( len lutost citim,musi to byt strasne..:(

a naozaj bez od neho ,mila zakladatelka ,boze ,chcete dopadnut ako psychicke trosky ?lebo len to z vas ostane,ked si vezmete alkaca ! ved to uz pochopte .znici vam nervy aj zivot ..aj zdravie .-.poznam mnoho pripadov z rodiny a okolia,kde to nici vsetko,alkohol je proste svinstvo otrasne

Yersinia

utekaj od neho - no jasné každú racionálnu nezainteresovanú osobu s IQ vyšším ako 50 napadne práve toto a je to aj najlepšie riešenie. Ľuďom čo to nezažili sa to ľahko hovorí. A veď aj ja som mala dedov alkoholikov. ALE.
Som v identickej situácii (až na dĺžku vzťahu) a sama si neviem rady. Takže nejdem radiť, akurát Ti prajem pevné nervy, nepoľavuj zo svojej hrdosti, nech toho Tvohjo niečo raz osvieti a prestane s tým a keď nie tak nech to je čo najmenej boľavé... :)

macik

may a nasledne aisha uzasne uplne napisane ..aisha uplne som sa usmiala nad tymi prvymi tvojimi riadkmi,ze je jedno,aky je,len ked si zenu ucti a ma k nej nejaky cit a travi s nou volne chvile ,moze byt hocijaky,presne tak :) uplne suhlasim