Rozmazavanie pred ocami

Príspevok v téme: Rozmazavanie pred ocami
zabka07

Ahojte,chcela by som vas poprosit o radu.Obcas sa mi stane,ze sa mi z nicoho nic zacne rozmazavat pred ocami.Spravi sa mi taka mala rozmazana skvrna,ktora sa zacne zvacsovat az pomaly nic nevidim.Trva to asi tak pol hodinu potom to prestane a velmi ma rozboli hlava,krk a chrbat a obcas mi je az na vracanie.Neviem,ci je to migrena alebo nejaky problem s ocami.Ak mate niekto s tymto skusenost,budem rada ak mi poradite.

pampeliška

žabka, nechoď s tým za obvodnou lekárkou, choď priamo na neurológiu. nepotrebuješ výmenný lístok a tam ti skôr poradia ako na bolesti tohoto typu. existujú dnes lieky na migrénu, ktoré, ak si ich vezmeš včas (napr. už pri aure), zabránia tomu, aby sa migréna vôbec rozvinula. Neurológ ťa môže odporučiť aj na ďalšie vyšetrenia, ktoré vylúčia inú, závažnejšiu diagnózu. Veľa šťastia.

Magy

problemy s videnim tesne pred bolestami hlavy a inymi dalsimi neprijemnymi prejavmi su typickymi sprievodnymi znakmi migreny.
doporucujem si dat urobit eeg, najme by bolo super, ak by ti to dokazali spravit prave v momente rozostreneho videnia a potom aj tych bolesti.

health.yahoo.net

zabka07

Uz priblizne 5 rokov.Niekedy je to mesiac v pohode a inokedy to mavam pomaly kazdy den,tyzden v kuse.Je to take zvlastne mne sa objavi pred ocami skvrna ktora sa rozmazava a hybe a stale sa zvacsuje.Vidiet,vidim,ale vsetko rozmazane a po par minutach cca po pol hodinke to prejde a zacnem mat silne bolesti hlavy.Pripadam si ako debil,ked to tu takto pisem asi to sa to nikomu nestava,tak som zvedava ako sa bude tvarit doktorka najblizsie ked ju navstivym :)

Deria

to ma prekvapuje, ze ocny alebo obvodny ta nedoporucil na dalsie vysetrenie. tak to pravdepodobne nebude mat s ocami nic spolocne. neviem ako to chodi ale asi tvoj obvodny ta mal doporucit niekde. v tom pripade zmen doktora. predsa sa nenechas v neistote. ako dlho uz mas tento problem? to polhodinu nevidis celkom nic alebo ako?

zabka07

Dakujem za radu,ale ja nepijem :D.Uz davnejsie som to hovorila ocnemu,ale nic mi nezistil,ze vsetko je v poriadku.Tak naozaj neviem,co to moze byt..

Deria

prepac:)... ale myslim, ze tu ti s tym nikto neporadi, chod k lekarovi. nemusi to byt hned nieco zle ale nepodcenovala by som to.