Mykoza, vy a vas partner

Príspevok v téme: Mykoza, vy a vas partner
Mia_ma

ahojte. mykozy sa nam zriedka kedy opakuju, zhruba 3x za rok. mozno je to nevhodnou spodn.bieliznou (silonove tanga), hygienou (sprchovanie s parfumov.gelom), uzivanim HAK atd..., jeho biednejsia hygiena ...neviem. Podstatne je, ze predtym som to nikdy nemavala, ani partner. Az ked sme zacali pohl. zit...
Chcem sa vas opytat, zeny, chlapi. Ako casto sa to stava vam v partnerstve? ze tu mykozu mate naraz obaja? A ako to riesite?
My canesten mast - no dnes ma akurat partner nenormalne vytocil, ked som mu davala mast, ze nech sa nenatre,... nechcel a dovod? ze to je jedno odpovedal... nechapem. a vytocil ma riadne. aj ten vas takto trucuje, ked riesite mykozy, alebo? :(

ericka_12

Lila25, aj ja mám dlhodobo problém s mykózami a tiež som počula, že enzými sú veľmio dobré na imunitu, v lekárni som si kúpila enzýmový doplnok Profizym, brala som ho asi dva mesiace, ale mykóz som sa nezbavila.

Lilla25

Treba sa zdrzat sexu pocas liecby a aj minimalne tyzden po. Skus sa v lekarni opytat na liek Wobenzym. Ja mam s nim dobre skusenosti. Podporuje a urychluje liecbu a uziva sa aj po nej na podporu imunity,aby ste navzajom nenakazovali.

Mia_ma

blondula - myslela som bez sex.problemom, mimo obdobia kedy nas chyti mykoza ... samozrejme ze pocas nej chut nema nik

Leela333

No čím ďalej, tým lepšie. Len ty nič radšej neplánuj, aby si nebola príliš sklamaná. Jediné, čo ti môžem poradiť je sa s ním porozprávať čo mu zrazu na tom vadí sa natrieť.

Mia_ma

leela333

no jo, odmietat ani nemusim, jeho sameho to do sexu moc netaha... v podstate fakt uvazujem nad tym ze jeho reakcia bola totalne neprimerana vzhladom k tomu, ze s nim planjem buducnost....

Mrska Silvuska

....pre mna by to bol neprespektivny vztah momentom, ako by sa nechcel preliecit aj on (a dobrovolne, nie ze ja mu mam "kazat"...)
M25 - suhlas...