Nenavidim svoju pracu!

Príspevok v téme: Nenavidim svoju pracu!
kika1

Prosim vas, ako zmenit svoj zivot? Uz mam dost vecneho podj..avania od nadriadenych alebo kolegov, za minimalnu mzdu. Najradsej by som bola niekde sama, ale neda sa tu ani v hlupom obchode s textilom nic zohnat. Praca s ludmi ma strasne ubija! poradte mi, lebo si asi pojdem pre ADcka.. a to som aj sobotu doobeda, za 290euro..

milli11

Mne sa moja praca paci a bavi ma, nevadi mi, ze je to len praca robotnika. Aspon momentalne. Co mi vsak vadi, je ten maly plat.

iguanodon

Zaujímalo by ma, čo za prácu presne máš. mne sa zdá, že žiadna práca nie je ideálna :) keď sa opýtam kohokoľvek, väčšinou ľudia na svoju prácu nadávajú :)

brečtan

Ak sa ti odísť z miesta,kde bývaš nechce, tak buď rada, že máš nejakú prácu v dnešnej dobe. A ak sa ti tak veľmi hnusí, tak s tým niečo rob!

sindri

ja by som si na tvojom mieste popri tomto zamestnaní čo mas začal hladať druhu pracu, ale pokiaľ si slobodná a bezdetná, určite by som siel do Rakúska, Nemecka alebo Anglicka

Kuika

Kika, kolko mas rokov? Odid prec zo Slovenska. Ja som v Anglicku uz 10 rokov, mam 28. Som tu uz vydata, za anglicana, mame babo a mame sa fajn. Robotu tu najdes stale a je tu aj iny pristup zo strany zamestnancov.

Carie

No a co nejdes za hranice? Dnes uz mozeme robit v hociakej europskej krajine, aspon ziskas skusenosti, zdokonalis sa v jazyku. A zarobis tam ovela viac ako mas teraz.