potrebujem poradit.

Príspevok v téme: potrebujem poradit.
romarinus

Mam problem s priatelom. Je pekny a velmi spolocensky a mam ho uprimne velmi rada.Tak ako bol na zaciatku zabavny je teraz neprijemny.Je dost majetnicky a ziarlivy. Kontroluje ma telefonom aj 10 krat za den a najradsej by bol keby som sedela doma. Mam pocit ze niekedy nevidrzim ten tlak ktory na mna tlaci vsetko hadze na moju hlavu a ked sa neviem rozhodnut zo vsetkeho ma obvynuje.Stale hlada nieco negativne v mojich kamaratkach s ktorymi sa ani poriadne nevidim.Ale prekaza mu vsetko pretoze len on vie co je pre mna dobre. Je toho vela a mam pocit ze ten ps.tlak nezvladam.Som slaboch ? Neviem niekedy ani oponovat uz stracam sily, za vsetko sa musim ospravedlnovat .Pritom sa snazim aby bolo vsetko dobre ale uz nemozem prosim poradte .. pleas

palina

tak ja som mala takeho podobneho a nepriala by som nikomu take nieco zazit. Musela som od neho ujst nie len z bytu, ale aj z mesta, vsade ma prenasledoval a nakoniec ma napadol a ublizil mi. bol mnou posadnuty a podla mna aj chory na hlavu, takze je na tebe ako sa rozhodnes. Ja som cakala ze sa to zmeni, ale cim dlhsie to bolo tym horsie.

driny4

Ja si bohužiaľ myslím, že sa nezmení určite!! veď ako povedala romarinus,, tak on nereaguje na to, ,keď sa snaží dohodnúť sa s ním,, porozprávať o probléme..To znamená, že on nemá problém a nepotrebuje nič meniť.. Je si istý tým, že ťa ovláda.. Zober všetku hrdosť čo máš,, resp. ktorá ti ešte zostala,,, a nohy na plecia!!! Teraz ste ešte sami pre seba, ale ked prídu deti,, tak budeš zúfalá!! Určite sa s ním nezahadzuj, v láske treba aj dostávať a nielen dávať.. A čo ti dáva on??? keď sa takto cítiš,, asi toho veľa nebude.. Držím palce!!

garibaldi

Je to veľmi komplikovaný vzťah, ale ak sa máte skutočne radi, tak potom jeden rozumný pohovor možno vyrieši aj také otázky. Láska aj hory prenáša, len treba o probléme hovoriť.

panika

neodisla-cize zostala.stratila som vsetko.sukromie,kamosky,slobodu.zostal mi len pocit menejcennosti.a prave preto ze som zostala,nemozem nikomu radit-mozem ti len povedat,ze ta znici

romarinus

Mila milli .
Problem je v tom ze spolu zijeme.
A neviem ako to uz mam povedat pokusala som sa ale ako keby ani nepocuval.Na vsetko ma svoju pravdu a ja vraj len vymislam.