Stratené rozvodové papiere

Príspevok v téme: Stratené rozvodové papiere
biborka

ahojte,pred niekolkymi rokmi som sa rozvadzala a potrebujem spravit synovi pas.Na policiu treba aj papier o tom komu je dieta zverene do opatery.Papiere som ale stratila pri stahovani.Vydaju mi ich na okresnom sude,alebo aspon kopiu este raz?problem je v tom ze poznam rok aj mesiac rozvodu akurat den som zabudla bolo to pred 10timi rokmy.

3fach

ahojze vie mi prosim niekto poradit ked bol rozvod v Brezne pred 13 rokmi, po niekolkych stahovaniach som ho niekde zapotrosila vybavym doklady aj v Bratislave?
alebo musim ist do Brezna!
moze mi to vyzdvihnut niekto z pribuznych alebo len sama
velmi pkne dakujem za pomoc.
D

paganstorm

vydaju vam rozhodnutie na okresnom sude, treba zavolať do info centra objednať sa tam na to, ale je tam nejaky poplatok, myslim že 1.50 ked sa vydava kopia rozhodnuti, vydaju vam to na počkanie :-)

2bodka

Na sude nie je podla mna bezplatne nic. Nejaky mensi poplatok za to zrejme bude. Nikto nic v statnej sprave zadarmo nic neurobi.

Mrska Silvuska

ahoj, treba ist na sud, ktory ti rozhodoval o rozvode, podla tvojho mena, priezviska, r.č. ti dokazu vylustrovat cislo konania, ak si ho nepamatas. (moja rada - najprv si zavolaj na infocentrum toho sudu, aby ti vylustrovali cislo konania). Na sude ti daju bud kopiu alebo odpis. Len neviem, ci je to momentalne bezplatne.