Kombinovanie benzodiazepínov

Príspevok v téme: Kombinovanie benzodiazepínov
miško

Dobrý večer,
trpím extremnou uzkosťou,bol som liečený aj na psychiatrii...a v pondelok idem zas,psychiatri mi predpisovali oxazepam,neurol,diazepam a rivotril... momentálne beriem diazepam...ale mam ich už málo...Nemá niekto skusenosti či sa to smie kombinovať? dam príklad
ráno by som si dal 1tabletku diazepamu 10mg
1tabletku oxazepamu 10mg,a slaby neurol
znasobuje sa len sedativny učinok alebo to škodi?)

lost

Tak toto iste sa riesilo v 70tych rokoch v USA a v UK, kde boli pochybnosti ze to sposobuje zavislost atd...

Ale ako vidim, ludia sa nikdy nepoucia :D

Cas zalozit si vlastnu farmaceuticku firmu, hmmm...

Pampeliska1

Víš Ty co?
Tak to bašti. Tvoje volba.
Ptal ses, odpověď jsi dostal. Jestli chceš schválení svého jednání, to dostaneš jen stěží, protože je to nesmysl, tohle kombinovat. Ale jak ses rozhodl, tak to budeš mít. Přeji hodně štěstí, budeš ho potřebovat

RNG

Nuz tie prirodne 'Hluposti" mnohym zaberaju viac, nez chemikalie, tj v spravnych mnozstvach ucinnych latok.
Ale ked si sa rozhodol pre chemikalie,drogy, zbytocne je dalej diskutovat.
Po case ta to aj tak znici, takze to nebudes potrebovat pridlho....

Miško

Ale prírodne hluposti.... benzodiazepiny su 100krát lepšie než nejake buriny a biliny vyťažky a nejake chujoviny.... u bzd mam istotu že pomôžu....
dnes som si dal 3diazepamy 10mg a neurolik...a bolo to v poho,nechápem prečo sa to nemože kombinovať...

ale chcel skusiť 2tablety oxazepamu a 2diazepamu,čo myslíte ako mi bude?

RNG

Co tak skusit nieco neskodne prirodne, ako vytazok zo St John's Wort(3 mg hypericinu a 30 mg hyperforinu), L-theanine(2 x 200 az 400 mg), Picamilon(2 x 300 mg), L-DOPA( 2 x 250 mg), SAM-e(2 x 400 mg) atd.
Vsetky tieto su bez navykovosti, pracuju za par hodin a mozes ich brat len vtedy ked ich potrebujes a mozes ich kombinovat bez problemov, lebo kazdy pracuje an inom principe.
A ani jeden neuspava, tj kludne mozes vykonavat normalnu dennu cinnost pri nich, vcitane vodenia a naviac nemaju skodlivu reakciu ani s alkoholom, teda s mierou.

Pampeliska1

No, především to nemá žádný význam, kombinovat 3 BZD dokupy.
Nejrychleji zabere asi Neurol, Oxazepam tam pak ztrácí význam (má pozdější nástup a kratší dobu účinku), a Diazepam ten dozvuk jen déle podrží. Tedy ne že by to bylo silnější, jen zmatenější.

Na silnou anxietu bych si raději vzala větší množství Neurolu. 2-3 mg, podle toho, jakou máš toleranci. Víc ale nemá smysl. Proč to vlastně takhle kombinuješ? Doktor ti to jistě takhle nepředepsal.