Máte svojho vysnívaného princa?

Príspevok v téme: Máte svojho vysnívaného princa?
Princezná xy

Ja už od doby kedy som si uvedomila veci ohľadom lásky, mám toho svojho vysnívaného princa na bielom koni. Má svoje meno, svoj výzor, svoje správanie. Keď mám smutné chvíľky tak sa k tomuto mojmu obrazu utiekam, častokrát sa mi o ňom sníva a častokrát myslím na to ako sa raz stretneme a spoznáme.
Sníva sa mi o Nom o tom ako by to prebiehalo ako by to bolo dokonca v tých snoch zakomponujem aj svoj terajší život. Ja neviem, je to normálne?

milli11

Neviem preco, ale mne sa viac pacia ludia v reale ako na fotkach. Myslim tych obycajnych ludi, nie zo showbiznisu. Napr. mi kamoska ukaze noveho frajera na fotke alebo v mobile. Pozriem sa, poviem, pekny, ale pomyslim si, "Nic moc". A ked ho potom vidim v skutocnosti, poviem si: "Ta kamoska ma dobry vkus".

lost

Yong

Ak chces byt dobry troll, dam ti radu, vzdy skovaj pointu obrazku v linku, lebo uz teraz viem co tam je a to som sa tam radsej ani nepozrel :D

isabella

ja mam v podstate vysnivaneho v tom ake vlastnosti som vzdy chcela aby mal... inak som ale o vyzore nikdy nejak nesnivala... ja mam totiz taky problem, ze sa mi clovek nedokaze pacit len na zaklade vyzoru, ak ma krivy charakter, tak je mi odporny a zdviha sa mi z neho zaludok, nech by bol pre vacsinu inych zien akykolvek krasavec a naopak...
napr. manzel a svagor sa neuveritelne podobaju, pricom manzela milujem, ale ked stretnem svagra tak sa mi jezia vsetky chlpy a otvara sa mi nozik vo vrecku a je mi z neho ako z chlapa uplne na grc (on je totiz vo vztahoch presny opak mojho muza)