Štúdium jazykov

Príspevok v téme: Štúdium jazykov
patina

Študujem na Katolíckej univerzite PF anglický jazyk a taliansky jazyk. Okrem týchto predmetov mám dalších 15. Medzi nimi aj Katechizmus. Tento predmet je povinný. Myslím že by ho mali študovať len tí, ktorí toto chceli študovať. Máme ovládať všetko čo aj oni. Je to nespravodlivé. Chcem sa popýtať ako to je vlastne na iných školách čo študujú jazyky. Ďakujem

0vecka

2 mate59 nahodou dve rovnice o dvoch neznamych sa ti v zivote moze zist aj sin kosinus tie integraly uz menej.. a podmet a prisudok najme pri uceni sa cudzich jazykov...

mate59

všetko, čo sa v škole naučíš sa ti v živote zúročí.Tak nás učili.
Neviem ako katechizmus,ale v živote som nepotreboval také veci ako afinitu,integrály,v praxi výpočet neznámej z dvoch rovníc,sinusy,kosínusy...,zo slovenčiny podmety, prísudky, a ostatné hovadiny,zhody,primkýnania atď.A kvantá ďalších veci.Ale to patrí vetko ku vzdelaniu.
Nehovoriac o dejinách MRH a KSČ,soc.ekonómii atď.

xxy

a co je nespravodlive? sak si na KATOLICKEJ univerzite, tak asi sa nevola len tak z prdele katolicka, nie? verim tomu, ze tento tazky predmet zvladnes lavou zadnou.

ewelin28

ja som tiež študovala na KU, ale nie pedagogiku.....manažment som skončila...a tiež som mala dojem, že berieme predmety, ktoré sú nám na dve veci...ale tak čo už, nejako to musíš prehýzť...zase až také ťažké to byť nemôže, žeby si aspoň na E nedala nie? :)