Herpes zoster, pasovy opar, dojcim

Príspevok v téme: Herpes zoster, pasovy opar, dojcim
problemka

ahoj, mam problem. teraz mi zdiagnostikovali na koznom, vraj mam herpes zoster-pasovy opar a ja dojcim male babo, tak mi neodporucili celkovo ziadne lieky-teda acyclovir-herpesin ze nie. lokalne neviem ci a co mozem, ani co z vitaminov, pripadne ina terapia-aka?a co napr. isoprinosine na imunitu?je tu niejaky odbornik co by mi rychlo poradil co mam robit a ako dlho som pre deti infekcna, dokedy to mozem preniest a dokedy sa to u nich prejavi. ake to ma nasledky do buducna? je ten herpes virus nebezpecny? lebo je to dost neprijemne, aj to zle vyzera...dakujem moc
------------------------
Pásový opar - Herpes Zoster www.zdravie.sk

bill

Valtrex is used to treat certain herpes infections, including herpes zoster (the painful rash known as shingles), genital herpes, and herpes cold sores on the face and lips. The best resource to help is www.valtrexsite.com

Dženy

dcera ma 22 rokov .Ma vyrazky na krku ,za uchom aj na vystrihu.za uchom sa jej urobila hrcka a velmi ju to boli aj ucho ju boli. Lekarka kozna jej dala Zovudex a nejaku zltu mast-robenu na potieranie. Kto ma skusenosti s Herpesom v takejto podobe? Prosim o info niekoho kto to uz prekonal,pretoze dcera si na internete vycitala same katastroficke scenare,ze sa to neda vyliecit a bolesti jej ostanu navzdy. Co sa da uzivat proti bolesti? Prosim o dobre rady mama

alexm.

mám tretí deň herpes na ľavej nohe od podkolenia po patu. čím to to natierať proti bolesti, zátoveň ma bolí celé stehno. poradte, ďakujem

RNG

Laser (tj infracervene svetlo) zvysuje cirkulaciu a preto aj zrychluje hojenie.
Ale telo musi mat dostatok protilatok, inac len zvysenie cirkulacie nemoze nic dosiahnut.
Preto na zlepsenie alebo predidenie este lepsie viralnych prejavov su antiviralne doplnky potrebne.
Inac pri zaciatku opuchania pery viem potlacit iontoforezou striebra virus na tom mieste natolko, ze sa to vobec nevyvinie do oparu.

FK8888

Plne s Vami suhlasim pán RNG, pekne a rozumne ste to napisali.

Metod je vela a imunita je tu ohromne dolezita.

CI sa to zvladne len vyzivovymi doplnkami alebo treba aj nieco viac zavisi od stavu organizmu.

Akakolvek metoda, ktorá aktivuje imunitu musi cloveku pomahat s tymto ochorenim. Je to prilis vseobecné ale vseobecne ano.

Pozrite aj

www.laserpartner.cz
Studijna skupina dostavala laser 670nm a kontrolna nie ale iba aclovir krem.

ZÁVĚRY

Frekvence recidiv v průběhu jednoho roku se u sledované studijní skupiny po aplikaci terapie výrazně prodloužila, zatímco u kontrolní skupiny se výrazné změny neprojevily.

U pacientů léčených laserem v prodromálním stádiu došlo k vyhojení během prvních 48 hodin, zatímco ti, kteří byli léčeni konvenční metodou, potřebovali k vyhojení 3 - 4 dny.

Ve stádiu výsevu puchýřků a tvorby stroupků se pacienti ze sledované studijní skupiny zhojili většinou během prvních 48 hodin, zatímco pacienti z kontrolní skupiny potřebovali více než 5 dnů.

U přenesených lézí se ti, kteří byli léčeni laserem, vyléčili většinou za 3 - 4 dny, zatímco pacienti léčení medikací potřebovali k vyléčení více než 7 dnů.

Ako to vlastne je možné? Laser skracuje dobu liečby. Redukuje recidivy a predlžuje dobu medzi nimí. Skupiny boli dosť veľké po 116 ľudí. AKo to využiť že je to tak? Vieme niečo doporučiť?

Doporučujem pozrieť www.bio-quant.eu.
Kvoli energii v J, aby sa dosiahol rovnaký alebo lepsi efekt aplikujte pocas doby aspon 10 min. 3x denne povrchovo na výkone 5mW. O výsledky sa podelte. Ja viem, ze to funguje. A je to neskodne. AK pridate do ozarovania aj nosnu dutinu, dosiahnete este lepsie vysledky.

RNG

zopakujem to aj tu:

Zvysovanie imunity zvnutra robi ovela viac proti vsetkym viralnym, vcitane herpesov, ktore mame temer vsetci v tele permanentne, nez vsetky mastickovania a specialne ozarovania zvonku. Virusy su v celom tele a objavia sa naplno, ked je telo oslabene. A nesposobuju len opar, ako sa mnohi naivne nazdavaju, ale aj poskodzovanie nervov(bolesti, depresie...), poskodzovanie sliznic(zapaly...)poskodzovanie zaludocnej sliznice, pankreasu, pecene atd, su aj jednou z pricin tzv. autoimunnych chorob(v spojeni casto s bakteriami a mykoplazmami)
Takze znova zdoraznujem, zvysujte si viralnu imunitu a kazdy by mal brat aspon selen, zinok a obcas probiotika, ti co maju viac problemov tj castejsie sa opakujuce prejavy(opar, pasovy opar, bolesti z roznych zapalov atd) si mozu vybrat s nasledujucich zoradenych zhruba podla ucinnosti
aloe vera(dlhodobo brane zvysi imunitu voci nielen virusom ale aj inym), l-lysin, vitamin C vo vacsich davkach, echinacea, baza, astragalus, GSE, oreganovy olej,collostrum, lapacho, extrakt z olivovych listov a chaparal(larrea tridentata).
Larrea tridentata ma davkovanie 2x1 gram + denne, da sa z nej urobit aj vytazok (50% alkohol) ktory sa da pouzivat aj zvonka na herpesy ako postrek.
Pozri napr na :
vitanetonline.com

FK8888

Moja manzelka mala velmi casto herpes na ustach. Nevedeli sme co s tym. Precitali sme si par studii na www.laserpartner.cz ale aj inde najdete, ze na virusy herpesu je ucinny laser. Cervene laserove svetlo aplikovane zvonka skracuje dobu liecby. Ak sa aplikuje aj zvnutra na ozarovanie krvi tak aktivuje imunitu a su aj dalsie efekty. Napr. na www.egla.de najdete o vplyve na imunitu viac. ALebo aj na laserpartner.cz je clanok od Gasparyana o vplyve na imunitu. Krv sa da ozarovat v specializovanych pracoviskach v zapadnej Europe alebo doma laserom urcenym na ozarovanie krvi cez nosnu dutinu. Manzelka pouziva prave ten do nosa, lebo sa da pouzivat aj zvonka. Je to specialny laser vyvinuty k tomuto ucelu. Vysledok u manzelky je vyrazna redukcia objavenia sa herpesu na ustach - uz len v pripadoch, ze ju chyta nejaka ina viroza ako napr. chripka. V poslednej dobe sa sustredila na ozarovanie vrasok, lebo herpes uz davno nemala. Aj to funguje.

ivasasa

Ahoj
Momentalne som v Spanielsku a dostala som pasovy opar. Dotkorka mi povedala, ze na to nie je liecivo a predpisala mi iba paracetamol. Co mozem uzivat, aby sa mi to zlepsilo ? Dakujem

ivasasa

Ahoj
Momentalne som v Spanielsku a dostala som pasovy opar. Doktorka mi povedala, ze na to nie je liecivo a predpisala mi iba paracetamol. Co by som mohla uzivat, aby sa mi to zlepsilo ?
Dakujem