Spalovač tukov

Príspevok v téme: Spalovač tukov
zuzana d.

Ahojte,začala som chudnúť,celkom sa mi darí (8kg za 2,5 mesiaca, a 10 cm okolo pásu)ale stále mám dosť tukových vankúšikov na bruchu aj stehnách... Vie mi niekto poradiť účinný spaľovač tukov?Aby som to moje chudnutie upresnila,tak veľa cvičím, zmenila som stravu,pijem čerstvú šťavu z citrusov.Spaľovače v tabletkávh sú na môj príjem príliš drahé, tak by ma zaujímalo,či existuje aj niečo iné,rovnako účinné ale lacnejšie.

simaa

awoj zuzana d.(aj hocikto iny kto wie pomoct)chcela by som ta poprosit o radu ake mam robit cviky aby som zhodila z brucha,zo zadku stehien a bokov moj e-mil je sima302@azet.sk diky:o)

borovica

Ja tiež pijem Pu erh mne tie čaje chutia, také neochutené a okrem toho užívam omega kyseliny, ktoré spaľujú tuky.

momo

Ahojte, dievčence :-) Rada by som sa vás opýtala, ktorý z tých spomínaných čajov má výraznejšie účinky na chudnutie, teda za predpokladu, že sa bude piť dlhodobo a pravidelne. Pu erh alebo Hannasaki? Alebo by možno nebol zlý nápad striedať? Nie je ten čaj z rovnakej byliny, resp. stromu? Nemá rovnaké zloženie?

zuzana d.

To Lusiliu: odtiaľto som čerpala cviky:
www.casopismamina.sk a ešte -odkaz odstránený-
Ak budeš mať strašnú chuť na sladké (mne sa to stáva),tak si kľudne daj kúsok čokolády.

123456

zuzana... skus ten pu erh po vyluhovani nechat troska odstat vychladnut a az potom ho pi... alebo si do neho pridaj trocha sirupu, alebo si ho priprav este spolu s nejakym ovocnym cajom... predavaju sa tiez cajiky pu erh s prichutami... mne na zaciatku pripominal odvar z blata a sena, ale teraz ho v pohodicke vypijem bez akehokolvek dochucovania :)

zuzana d.

Ahoj Lusiliu,ani neviem,s čím začať. Ráno si vždy dávam nejaké cereálie s mliekom,jogurt a šťavu s citrusov+ prevarená voda (koľko šťavy toľko vody). Biele pečivo som nahradila celozrnným, ale aj to len v obmedzenom množstve,mäso jem len biele,na obed si dávam vždy nejakú polievku... Večer po šiestej už jedávam len čerstvú zeleninu alebo ovocie. Začala som brušákmi (ale je ich niekoľko druhov,tak to striedam), potom som si našla pár cvikov na nete s činkami a tak som si postupne spravila zostavu, aby som si precvičila celé telo.Okrem toho zvyknem tancovať alebo len tak poskakovať (keď sa bláznim so synom).Pomáha aký koľvek pohyb.Treba len začať.A je dobré ak máš nejaký cieľ,čo ti stále bude dodávať chuť cvičiť a nevzdať to.