Pomale spalovanie

malinka

Prírodný prípravok lkvb6 upravuje metabolizmus. Nájdeš na nete www.lkvb6.sk , sú tam aj zaujímavé články o chudnutí bez jojo efektu.

zuzika8

rychlejsi metabolizmus = pravidelna strava. vzdy ked si hladna daj si nieco pod zub. ked telo nechas vyhladovat, z najblizsieho prijateho jedla si odlozi co najviac tuku do zasoby (pre pripad ze by si mu to urobila znovu) nacuvaj hlasu svojho tela, ono najlepsie vie co je pren dobre. nepravidelna strava a nadmerne porcie su pricinou horsieho spalovania. papaj stale ked si hladna, ale nezabudni rozlisovat skutocny hlad a emocionalny hlad :))

samotqa

ece neco... nechcem byt jak zora czoborova, ktorej vidno kazdy sval... chcem len zmenit pomer tuku a svalov v mojom tele... teraz mam dost vela tuku (aspon ja to tak vidim)... preto je dolezite vypracovat svalky, aby "popapali tuky" joj uz pisem jak male decko :D

samotqa

coooooooooooooooooo?
z kavy sa pribera?????
to kde si pocula???
pribera sa z nej, ked si tam das cukor, smotanu, slahacku a ine pridavne somariny....
jedine v com je kava blba je, ze odvodnuje...
ale myslim, ze jedna mala kavicka pred cvicenim, ti neuskodi nijako...
ja inac kavu nepijem... ale cvicim nejky ten mesiac a pol... z toho asi 3 tyzdne si davam pred cvicenim kavu... a viacej zvladnem...
upravila som aj stravu.... pitny rezim
schudla som asi 2-3 kila....
ale mne o kila nejde... ide mi o centimetre.... mama 170/57,5... cize ideal vaha i bmi
chcem mat svalky... svalky spotrebuvaju energiu ... tu ktoru mas ulozenu v podobe tukov... a chcem aby ix bolo aj vidiet... teraz mam na svalkox vrstvu tuku :)
a este jedna vec... chudnut sa ma tak pomaly (rychlo,) ako pomaly (ryxlo) si pribrala.... ideal je 1kg za tyzden.

samotqa

presne tak peto... a ked nemas penjazok :) tak si daj aspon kavu pol hodky pred cvicenim. bez cukru a smotany samozrejme :)